Потап заявив, що він з Настею Каменських передав на допомогу Україні 80 млн грн: “Я дістаю гроші за кордоном”

Відомий український репер і продюсер Потап активно займається благодійністю і збирає гроші на потреби України. В недавньому інтерв'ю артист заявив, що передав для України вже 80 млн грн.

Потап став тим артистом, який після початку повномасштабної війни в України заробив для себе неоднозначну репутацію. Так, як відомо, 24 лютого артист разом зі своєю дружиною Настею Каменських перебував в Іспанії. Зіркове подружжя вирішили не повертатися в Україну, коли там почалася війна, а перечекати якийсь час за кордоном. Повернулися додому Потап і Настя тільки через півроку війни. Та, незважаючи на це, вони робили від себе все можливе, аби допомогти Батьківщині. Зіркове подружжя їздили по країнах Європи і Латинської Америки, де давали благодійні концерти, а виручені гроші відправляли для ЗСУ. Та публіка все одно засуджує Потапа за те, що він начебто втік з України, як тільки тут почалася війна.

Потап і Настя
Потап заявив, що він з Настею Каменських передав на допомогу Україні 80 млн грн

Незважаючи на хейт, репер продовжує займатися благодійністю. Так, нещодавно артист дав інтерв’ю ТСН, де розповів, чим він зараз займається і де знаходиться.

За словами репера, він ніколи не буває на одному місці і весь час змінює місце перебування: то Європа, то Україна то Америка.

Потап розповів, що веде дуже активну благодійну діяльність. Зокрема, артист дає благодійні концерти, проводить аукціони, організовує збори на армію та гуманітарну допомогу.

Репер зазначив, що йому важко підсумувати точну суму, яку він зміг обрати зі всіх його благодійних проєктів, але назвав приблизну цифру – 80 млн. грн.

Ще пів року тому ми зібрали 80 млн грн. зі своєю дружиною, якою я дуже пишаюся

, – зазначив Потап.

Потап заявив, що він з Настею Каменських передав на допомогу Україні 80 млн грн
Потап заявив, що він з Настею Каменських передав на допомогу Україні 80 млн грн

Також репер розповів про недавній аукціон в США, який проводився задля того, аби допомогти бійцям ЗСУ, які отримали поранення, протезувати кінцівки. За словами Потапа, вони планували допомогти 11-м бійцям, а вийшло надати допомогу 25-м. Крім того, репер зізнався, що вже веде перемовини зі спонсорами, які ймовірно долучаться до до відновлення великого інфраструктурного об’єкту.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.