Ірина Білик і Дмитро Коляденко знову разом: співачка зізналася в коханні шоумену і розповіла про їхні стосунки

Ірина Білик вперше прокоментувала чутки про воз'єднання зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком. Співачка зізналася, що кохає шоумена.

Ірина Білик – рекордсменка по кількості шлюбів серед всіх зірок українського шоу-бізнесу. Вона була заміжня аж 5 разів. Шоумен і хореограф Дмитро Коляденко був третім чоловіком Білик. Вони прожили з 2003 по 2006 роки. Після Коляденка у Білик було ще два офіційні шлюби, а ось Дмитро весь цей час був самотнім. При цьому всі ці роки Коляденко у різних інтерв’ю та шоу не стомлювався говорити про те, що досі кохає Білик і постійно пригадував кумедні історії з їхнього спільного життя. Схоже, Дмитро не дарма чекав, що Білик до нього повернеться. Шоумену все ж вдалося повернути свою кохану.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко знову разом

Так, після розлучення Білик з її п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим публіка помітила, що співачка все частіше з’являється в компанії свого колишнього Дмитра Коляденка. Вони почали регулярно публікувати в соціальних мережах фото з романтичних поїздок. Крім того, Коляденко почав супроводжувати Білик на всіх її концертах і бути скрізь поруч з артисткою.

Та до цих пір ні Коляденко, ні Білик не дали жодного офіційного коментаря з приводу своїх стосунків. Цього разу у програмі “ЖВЛ” співачка вирішила розставити всі крапки над “і” і розповіла, які у них стосунки з Коляденком насправді. Так, співачка заявила, що між ними кохання.

Так, ми кохаємо одне одного. Це правда. Чи спимо ми разом, ми вам в ефірі не розкажемо.

, – сказала Білик в інтерв’ю.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко знову разом
Ірина Білик і Дмитро Коляденко знову разом

Також співачка додала, що Коляденко дійсно їздить з нею по всім концертам,  тож вони практично весь час проводять разом.

Нагадаємо, зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим Ірина Білик наважилася на дитину. Хлопчик на ім’я Табріз з’явився на світ шляхом сурогатного материнства. Зараз Табрізу 7 років і він являється учнем першого класу.

Також співачка має дорослого сина від першого шлюбу з моделлю Андрієм Оверчуком. Хлопця звати Гліб і йому вже 24 року. Гліб пішов по стопам своєї мами і займається музикою.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.