Оля Полякова розповіла про проблеми у стосунках з 60-річним чоловіком: “Все змінилося, будемо лагодити”

Співачка Оля Полякова, яка вже майже 20 років знаходиться в шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським, зізналася, що більше не близька з чоловіком. Як і на більшість сімейних пар в Україні негативно на їхні стосунки вплинула війна.

Відома українська співачка Оля Полякова вийшла заміж за бізнесмена Вадима Буряковського у 2004 році. Тоді співачка тільки починала свою кар’єру і бізнесмен-мільйонер їй у цьому дуже допоміг. І хоча співачку неодноразово звинувачували у меркантильності і в тому, що вийшла заміж вона через гроші, Полякова не покинула чоловіка ні тоді, коли він втратив основний заробіток, ні тоді, коли вона здобула всенародну любов і популярність.

Оля Полякова давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком
Оля Полякова розповіла про проблеми у стосунках з 60-річним чоловіком

2022 рік став для стосунків Полякової і Буряковського справжнім випробуванням. Як і більшість сімей в Україні, вони були змушені роз’єднатися: Вадим залишився в Україні, а Ольга з дітьми виїхала за кордон. Відстань ще нікого не зближувала. Тож і в стосунках зіркової пари почалася криза.

Нещодавно в інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1” співачка зізналася, що зараз у її стосунках з чоловіком дуже складний період. Та вона сподівається, що їм вдасться все налагодити.

Багато жили в розлуці і багато відвикли один від одного. Треба звикати.

, – зізналася Полякова.

Варто відзначити, що ще до війни Полякова у програмі “Дорослі дівчата” дуже неоднозначно відгукувалася про свого чоловіка. Так, Полякова розповідала, що вже багато років не спить з чоловіком в одному ліжку, а не розлучається з ним через те, що не хоче ділити майно.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом
Оля Полякова розповіла про проблеми у стосунках з 60-річним чоловіком

Очевидно, що стосунки Полякової і Буряковського почали руйнуватися ще задовго до війни в Україні. Чи вдасться подружжю зберегти стосунки, покаже лише час.

Нагадаємо, Вадим Буряковський  старший за Полякову на 15 років. Багато років назад чоловік покинув свою першу дружину заради молодої співачки. Одружувалися закохані, коли Ольга вже була вагітною старшою донькою Машею. Зараз подружжя виховують двох дітей: 18-річну Машу та 11-річну Алісу. Доньки подружжя навчаються і живуть у Великій Британії.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.