Арсен Мірзоян розповів, як Антона Лірника здивувала позиція Андрія Молочного: “Тоді все повспливало”

Відомий український співак Арсен Мірзоян особисто знайомий з Антоном Лірником і Андрієм Молочним. Він розповів, як спливла їх позиція і де вони зараз.

Арсен Мірзоян має гарне почуття гумору, тому до музичної кар’єри він декілька років грав у складі команди КВН “Запоріжсталь”. Також він був резидентом “Камеді Клаб Україна” і особисто знайомий з українськими гумористами, які стали розважати росіян. Андрій Молочний, який знімався в серіалі “Файна Юкрайна” з Сергієм Притулою проявив себе як зрадник і українофоб. Як виявилося, це проявилося ще до повномасштабного російського вторгнення.

Про це Арсен Мірзоян розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну, відповідаючи на його запитання, чи раніше в спілкуванні з Молочним він бачив ці знаки:

Я до речі з ним так особливо і не спілкувався, якщо взяти склад резидентів, скажімо, майже не спілкувався. Він взагалі про це не висловлювався ніколи, я за ним такої поведінки не спостерігав, це вже потім, коли я дізнався, але це мені шокований Лірник розповідав, тому я це теж знаю не від першого лиця

, – сказав Арсен.

Арсен Мірзоян розповів, як Антона Лірника здивувала позиція Андрія Молочного
Арсен Мірзоян розповів, як Антона Лірника здивувала позиція Андрія Молочного

Слава запитав у співака, де зараз Антон Лірник, який по чуткам живе в росї, однак Мірзоян деталей не знає:

Розмова з Лірником про Молочного відбувалась ще до повномасштабної війни, це ще тоді все повспливало, а з 24-го я так нікого і не зустрічав

Арсен Мірзоян розповів, як Антона Лірника здивувала позиція Андрія Молочного
Арсен Мірзоян розповів, як Антона Лірника здивувала позиція Андрія Молочного

Нагадаємо, Андрій Молочний народився в Коростені Житомирської області. Він був улюбленцем української публіки, прославившись через “Файна Юкрайна”, однак гуморист давно живе в росії і підтримує дії цієї країні по відношенню до рідної України. Колишня дружина Антона Лірника Лєра Бородіна, який також жив у росії, розповідала, що після 24 лютого він постійно був з ними на зв’язку, допомагав українським дітям і біженцям, а після переїзду з рф вони втратили зв’язок і це стало для неї неприємним здивуванням.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.