Пономарьов розповів правду про впливовість екс-тестя Миколи Мозгового: “Не міг мені допомогти в шоу-бізнесі”

Відомий український співак Олександр Пономарьов розповів про свої відносини і спілкування з колишнім тестем Миколою Мозговим, який помер в 2010 році.зповів, чи дійсно Микола Мозговий мав вплив на естраді

Олександр Пономарьов 10 років жив у цивільному шлюбі з дочкою українського композитора та співака Микола Мозгового. Олена народила артисту дочку Євгенію, однак після розставання стосунки між ними досить натягнуті.

Пономарьов розповів правду про впливовість екс-тестя Миколи Мозгового
Пономарьов розповів правду про впливовість екс-тестя Миколи Мозгового

В інтерв’ю Дмитру Гордону Пономарьов поділився спогадами про спілкування з колишнім тестем, смерть якого стала для нього важкою втратою.

Ми познайомилися з ним на конкурсі імені Володимира Івасюка в 95-му чи 96-му році, зараз боюся помилитись. Він був головою журі і я там переміг. Після конкурсу на фуршеті ми з ним і познайомились. З ним і з Оленою. Десь от в тих роках. А потім пів року Олени мені дзвонила, скажемо так, потім я переїхав у Київ, зняв квартиру, ми почали жити разом. Я пам’ятаю, як я цінував ці всі хвилини, які я з Миколою Петровичем був

, – розповів Олександр.

Пономарьов розповів правду про впливовість екс-тестя Миколи Мозгового
Пономарьов розповів правду про впливовість екс-тестя Миколи Мозгового

Ходили чутки, що Мозговий повпливав на кар’єру Пономарьова в шоу-бізнесі, однак співак це спростував:

Він не міг мені допомогти в шоу-бізнесі, в такому глобальному сенсі, тому що в нас вже тоді з’явилася своя тусовка, вона була інша, ніж наприклад та, що старша. Ми вже і грошей заробляли і так дальше. Але він мені допомагав, коли я з ним спілкувався, просто по-людськи. От ми спілкувалися і мені це було добре. Він навчив мене готувати з душею, я після нього закохався в приготування їжі. Ми говорили з ним взагалі про все, крім шоу-бізнесу. Шоу-бізнесу ми не дуже часто торкалися. Я любив з ним спілкуватися, тому що він був дуже душевна людина і багато чому мене навчив в життєвому плані – як себе вести, як реагувати, оці моменти, воно дорогого коштує. Тому я його дуже люблю, і любив і буду любити

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.