Каменських чесно розповіла про стосунки з Потапом і зізналася, що вони майже не бачаться: живуть окремо

Навколо сімейного подружжя Насті Каменських і Потапа останнім часом ходить багато чуток. Зокрема, прихильники підозрюють, що подружжя розлучаються. Нещодавно Каменських відверто розповіла, що насправді відбувається у її сімейному житті.

Потап і Настя Каменських – одна з найвідоміших сімейних пар в українському шоу-бізнесі. Вони пройшли шлях від недолюблювання один одного до дружби, а пізніше  – міцного кохання. Цікаво, що Потап і Настя до останнього приховували свої стосунки. Виявляється, подружжя офіційно одружилися ще у 2017 році, та лише у травні 2019-го, коли вони вирішили влаштувати весілля, закохані відкрили правду про свої стосунки публічно.

Потап привітав Настю Каменських з річницею весілля
Каменських чесно розповіла про стосунки з Потапом і зізналася, що вони майже не бачаться

Останні півроку в Мережі ходять чутки, що у стосунках Потапа і Каменських не все так гладко. Подружжя більше не з’являються разом на світських заходах і не публікують спільних знімках в соціальних мережах.

Настя Каменських дала інтерв’ю ТСН, де чесно розповіла, що насправді відбувається у її стосунках з Потапом. Так, співачка зізналася, що майже не бачиться з власним чоловіком, адже він постійно знаходиться за кордоном, де займається благодійною роботою для допомоги Україні.

Та при цьому Каменських запевняє, що розлучатися з чоловіком вона не збирається. Ба більше, вона навіть вбачає романтизм у рідких зустрічах з коханим.

В моменти цих нечастих зустрічей ти відчуваєш настільки гостру ейфорію, настільки сильне щастя, що цей шквал емоцій тебе просто збиває з ніг.

, – запевняє Каменських.

Потап розповів, скільки років насправді він одружений з Каменських
Каменських чесно розповіла про стосунки з Потапом і зізналася, що вони майже не бачаться

Співачка запевняє, що рідкі зустрічі з чоловіком її надихають і наповнюють. Кохання на відстані їх зближує і аж ніяк не заважає їхнім стосункам.

До слова, поки Потап більшість часу проводить за кордоном, Настя Каменських об’їздила майже всю Україну з благодійним концертним туром “Я – Україна”.

Співачка зазначила, що за весь тур по Україні їй вдалося зібрати 750 тисяч гривень, які вона передала на закупку позашляховиків для ЗСУ. За словами Каменських, було придбано 3 автомобіля, які зовсім скоро вирушать на передову.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.