“Я спробував пробачити”: Олександр Пономарьов чесно прокоментував всі зради своєї екс-дружини Олени Мозгової

Відомий український музикант прокоментував свій шлюб із колишньою дружиною Оленою Мозговлю. Знаменитість пригадав її численні зради та зізнався, що намагався пробачити дружині подружню невірність

У минулому відомий український музикант Олександр Пономарьов перебував у стосунках із продюсеркою Оленою Мозговою. Зіркова пара виховувала спільну доньку, втім врешті-решт шлюб дав тріщину. З роками з’ясувалось, що дружина знаменитого артиста зраджувала його. У нещодавньому інтерв’ю Пономарьов пригадав минуле та прокоментував зради колишньої дружини.

В інтерв’ю для Дмитра Гордона Пономарьов розповів про два свої шлюби – з Мозговою та Мартинюк. Зокрема, музикант розповів, що стало причиною їхнього розлучення. За словами артиста, з першою дружиною він розійшовся через зради з її боку.

“Я спробував пробачити, потім ще раз зрадили. Я не зміг пробачити і пішов. Так відбулося”, – пояснив Олександр Пономарьов.

Пономарьов висловився про колишню дружину Олену Мозгову та розповів про її зради
Пономарьов висловився про колишню дружину Олену Мозгову та розповів про її зради

Разом з тим, додав знаменитість, він не може дозволити собі погано висловлюватись про свою першу дружину. Пономарьов зауважив, що він поважає Олену Мозгову, вдячний їй за доньку, тому й критикувати її не може. Нагадаємо, що колишнє подружжя має двох спільних доньок – одна Пономарьову рідна, а ось іншу він удочерив.

Прокоментував відомий український музикант і свій другий шлюб із Вікторією Мартинюк. Знаменитість зазначив, що з нею розлучився, адже в них не зійшлись характери. Ба більше, розповів Пономарьов, в один момент його друга дружина поставила перед ним вибір – або вона, або донька зірки Женя.

“Я сказав, що доньку я обрати не можу, вона вже обрана. А дружину можу. Так ми і розійшлися”, – зазначив Пономарьов.

Олександр Пономарьов висловився про свої колишні стосунки з двома дружинами
Олександр Пономарьов висловився про свої колишні стосунки з двома дружинами

Не оминули у новому інтерв’ю увагою і те, що відбувається в особистому житті Олександра Пономарьова зараз. Так, у коментарі для Дмитра Гордона знаменитість натякнув, що нині він перебуває у стосунках, втім не хоче про це багато говорити, аби не наврочити.

Олександр Пономарьов зазначив, що він зі студентських років дуже вірить у прикмети та й взагалі вважає себе забобонною людиною. Хоча й знаменитість живе за Біблією, яка не вітає подібного, він воліє не розповідати про особисте життя та керується правилом – щастя любить тишу.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.