Настя Каменських набрала свою максимальну вагу і заявила, що більше не буде худнути: “Я приймаю себе такою”

Українська співачка Настя Каменських, яка за останній рік набрала зайві кілограми, зізналася, що прийняла себе зі всіма недоліками і наразі не збирається худнути.

Настя Каменських – одна з найбільш відомих і популярних українських співачок. Артистку вважають однією з найкрасивіших і найефектніших представниць українського шоу-бізнесу, незважаючи на її пишні форми. Настя має схильність до повноти, то ж все своє свідоме життя вона то худне, то знову гладшає. Публіка бачила її різною: і соковитою пампушкою і стрункою красунею. В період з 2018 по 2021 роки Каменських активно займалася спортом і ретельно слідкувала за харчуванням. Тоді вона виглядала стрункою і підтягнутою. Та у 2022 році через постійний стрес і зміну звичного життя через війну в Україну Каменських знову погладшала.

Настя Каменських набрала свою максимальну вагу і заявила, що більше не буде худнути

Настя повернула всі ті зайві кілограми, які вона скидала роками. Та зараз співачка вже так не комплексує з приводу зайвої ваги, як раніше. Про це співачка розповіла в недавньому інтерв’ю ТСН.

За словами Насті, вона зараз не збирається активно худнути. Ба більше, співачка запевняє, що вона собі подобається навіть такою.

Я  дивлюсь в дзеркало і розумію, що навіть зараз я собі подобаюсь

, – поділилася Каменських.

За словами співачки, зараз у її житті, як і у житті інших українців так багато стресу, що “добивати” себе виснажливим спортом і дієтами вона вважає недоцільним.

Якщо в такий час ти почнеш категорично обмежувати себе в їжі і на останньому диханні “пахати” в спортзалі, то цей стрес стане ще більшим

, – міркує Каменських.

Настя Каменських набрала свою максимальну вагу і заявила, що більше не буде худнути

При цьому співачка зазначає, що коли прийде час і вона захоче схуднути, то зробить це швидко і просто, адже неодноразово успішно боролася з зайвою вагою.

Також Каменських порадила іншим жінкам приймати себе такими, якими вони є і не худнути, виснажуючи себе.

Співачка зізналася, що і сама колись використовувала не зовсім корисні методи швидкого схуднення про що жалкує. Зараз співачка вважає, що потрібно працювати з психологом і наводити лад у своїй голові, тоді тіло саме прийде у нормальну форму.