Євген Кошовий прокоментував рішення Олени Кравець покинути “Квартал 95”: “Жінки вони такі, непостійні”

Керівник студії "Кватрал 95" Євген Кошовий вперше прокоментував рішення гумористки Олени Кравець піти з "Вечірнього кварталу" та свою реакцію на це.

Після початку повномасштабного вторгнення Олена Кравець вирішила “зав’язати” з гумором та більше не виступає в “Кварталі”. Слава Дьомін взяв інтерв’ю у її близького друга і керівника студії Євгена Кошового та спитав, як він на це відреагував:

Вона не пішла з “Кварталу”, вона сказала, що взяла паузу. Паузу і перейшла на інший телеканал. Вона одразу це сказала, вона говорила з нами всіма. Можна сказати, що це було видно, війна всіх змінила. Я думаю, що їй просто хотілось чогось іншого і все. Жінки вони такі, непостійні. Тоді не було часу ображатися, тоді було не до образ, якось воно так все відбулося, як знаєш, належним чином. Я про те і не думав, щоб ображатися. Ми нещодавно спілкувалися, у нас нормальні стосунки, дружні як і були

, – розповів Євген.

Як Євген Кошовий став популярним
Євген Кошовий прокоментував рішення Олени Кравець піти з Кварталу

Сам він не збирається ані на пенсію, ані на творчу паузу:

Я ніколи не хотів взяти паузу в “Кварталі”, я вважаю, що це мій обов’язок, якщо дали один раз такий шанс, його не треба впускати, його треба до кінця крутити

, – поділився гуморист.

Слава Дьомін поцікавився у Євгена, а коли цей кінець? Кошовий відповів з гумором:

Спитай у Буданова. Ну шо ти задаєш мені таке дурне питання, ну коли кінець, коли буде кінець, тоді всі про це дізнаються. В мене була мрія до 70-ти років заробити якийсь капітал, поїхати в Грецію на першу лінію і сидіти кур*ти сигару, розчісувати дреди і насолоджуватись сієстою

Актори Квартал 95 Олена Кравець та Євген Кошовий 17 років разом
Євген Кошовий прокоментував рішення Олени Кравець піти з Кварталу

За словами Кошового, кожному зараз треба побувати у захисників на позиціях, щоб зрозуміти, чому треба працювати і що втома в цивільномі житті не зрівняється з їх втомою:

Гумор зараз інший, я не втомився. Ти був коли небудь там, у пацанів або дівчат? Треба з’їздити. Коли приїжджаєш туди, ти розумієш, що ти не те що не втомився, ти тільки народився і ти тільки все починаєш усвідомлювати там. І коли бачиш їхні очі, думаєш, я мабуть коли приїду, ще більше почну працювати, ну наскільки це можливо. Туди треба їздити, щоб бачити, хто тебе захищає, де вони захищають, в яких умовах вони живуть, всього їм вистачає чи ні, що їм потрібно. Треба з ними спілкуватися

, – сказав Євген.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!