Роман Недзельський розповів про розлучення з Оксаною Білозір: співачка чомусь пообіцяла засудити блогера

Всі довкола вважали, що шлюб Оксани Білозір та Романа Недзельського міцний і надійний. Вони прожили 33 роки разом. Тож новина про розлучення зіркової пари надзвичайно шокувала широкий загал.

Всі довкола вважали, що шлюб Оксани Білозір та Романа Недзельського міцний і надійний. Вони прожили 33 роки разом. Тож новина про розлучення зіркової пари надзвичайно шокувала широкий загал.

Можливо, у подібну новину ніхто не повірив би, але ж її сповістив сам винуватець розлучення – Роман Недзельський. Раніше він завідував палацом “Україна”. Останнім часом багато волонтерив, а потім узагалі записався у тероборону. Тож від 24 лютого 2022 року перебуває у війську.

Пара виглядала щасливою

За словами пана Романа, ще торік він приїжджав додому на Великдень у відпустку, і вони з Оксаною разом відзначили свято. А влітку чоловік несподівано отримав повістку в суд у справі про розлучення. Звісно, покинути службу не міг, тож проігнорував вельми неприємне запрошення.

Подібні повістки приходили ще двічі, а наприкінці 2022 року шлюб призупинили автоматично через неявку чоловіка. Недзельський не збирався розлучатися, але так сталося, що він отримав статус холостяка мимоволі.

Ніхто не підозрював про негаразди в родині

Сама колишня народна депутатка за весь цей час і словом не прохопилася, чому так вчинила з благовірним. Навпаки, побачивши це інтерв’ю, страшенно розлютилася. Вона зустрілася з іншим журналістом і сповістила йому своє бачення проблеми.

Мовляв, розлучення відбулося ще торік, а до того вони вже 10 років не жили разом. То навіщо тепер подавати подібне, як сенсацію? А ще багато слів присвятила просторовим роздумам про українську сім’ю без жодної конкретики. Єдине, що стало зрозуміло зі слів співачки, вона не пробачить блогеру оприлюднення подробиць свого особистого життя. Й навіть пригрозила судом за це.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.