Коля Сєрга назвав умову, за якої Лободі можуть пробачити співпрацю з росією: “Але чи пройде вона – подивимось”

Відомий український артист висловився про минуле Світлани Лободи та назвав умову, за якої їй можуть пробачити роботу в росії. За словами Сєрги, співачці перш за все потрібно повернутись в Україну

Коля Сєрга, відомий український музикант, після початку повномасштабної війни вирушив на фронт. Нині знаменитість співає для військових, а у нещодавньому інтерв’ю вирішив висловитись про свою колегу по цеху Світлану Лободу. Артист зауважив, що потрібно зробити артистці, щоб публіка пробачила її за співпрацю з росією. Нагадаємо, що до 24 лютого минулого року співачка жила у москві та будувала там кар’єру.

В інтерв’ю для Жені Яновича знаменитість заявив, що збирається перевиховати Лободу. Коля Сєрга, розповідаючи про свою діяльність в рамках “Культурного десанту”, пригадав, що не кожен український артист погоджується виступати на передовій. Втім, впевнений знаменитість, якби Світлана Лобода вчинила так, то публіка змінила б ставлення до неї.

Коля Сєрга висловився про свою колегу Світлану Лободу та порадив, що їй робити
Коля Сєрга висловився про свою колегу Світлану Лободу та порадив, що їй робити

Відомий український артист зазначив, що “Культурний десант” активно займається заохоченням зірок поїхати до військових на фронт. Коля Сєрга зауважив, що після того, як знаменитості приїжджають та бачать на власні очі життя на передовій, то їхній світогляд одразу змінюється. Що стосується Світлани Лободи, вважає Сєрга, їй потрібно “пройти через пекло”, аби здобути шанс на прощення від українців.

В інтерв’ю для Яновича український артист зазначив, якщо скандальна співачка приїде та подивиться в очі тих, хто б’ється за Україну, це стане прикладом для багатьох і стане першим кроком до прощення. “Але чи пройде вона [це випробування – прим. ред.] – подивимося”, – зазначив із усміхом Коля Сєрга.

Коля Сєрга висловився про те, як може Світлана Лобода завоювати прощення українців
Коля Сєрга висловився про те, як може Світлана Лобода завоювати прощення українців

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни відома українська співачка Світлана Лобода виїхала за межі росії та припинила свою діяльність на території цієї країни. Пізніше зірка заявила, що не повернеться до москви, але у мережі вже розгорівся скандал. Так, публіка обурилась миттєвим “перевзуванням” артистки. Співачку звинувачують в роботі на москву після початку війни на Сході України.

Популярне

Схожі статті

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?

Готую вишуканий десерт за 15 хвилин: мій фондан запечений ззовні із рідкою шоколадною начинкою в середині

Для романтичної вечері цей гарячий десерт із морозивом підійде якнайкраще. Шоколадний фондан із рідкою начинкою має нереальний смак, тому запам'ятається надовго.