Євген Кошовий керує цілим “Кварталом”, а з донькою впоратися не може: кількість “я хочу” у Варвари зашкалює

Євген Кошовий став художнім керівником "Студії Квартал 95" після того, як Володимир Зеленський подався у політику. З підлеглими Лисий знаходить спільну мову легко. А от у спілкуванні зі старшою донькою Варварою виникають певні непорозуміння.

Євген Кошовий став художнім керівником “Студії Квартал 95” після того, як Володимир Зеленський подався у політику. З підлеглими Лисий знаходить спільну мову легко. А от у спілкуванні зі старшою донькою Варварою виникають певні непорозуміння.

Наймолодший актор “Кварталу 95” відверто поділився з блогером Славою Дьоміним, як йому іноді буває складно з 15-річною дівчиною. Євген не вважає старшу доньку мажоркою. Хоча іноді кількість “я хочу” дівчини просто зашкалює. Доводиться вмикати “стопи”: з трьох хочу залишати щось одне.

Євген Кошовий дав розлоге інтерв’ю Славі Дьоміну

Варвара має усвідомити, що заробітки тата нині не такі, як раніше, тож дозволити собі все, що забажається, зараз вона не може. Порозумітися з донькою було складно не лише Кошовому, але і його дружині. Та зараз, здається, труднощі перехідного віку залишилися в минулому, й взаєморозуміння з Варею потроху в родині налагоджується.

Скандал у ТikTok

Лисому з Кварталу довелося також прокоментувати поведінку доньки в соцмережі. Варя почала викладати в ТikTok ролики, які супроводжувалися російськомовними треками. Користувачі звернули увагу юнки, що така поведінка є неприпустимою в нинішніх умовах. Кошова відреагувала на зауваження по-хамськи. А потім навіть подякувала хейтерам за підняття рейтингу її сторінки.

Старша донька Варвара свариться не лише з татом, але й з мамою

Татусь не захотів поглиблюватися у деталі конфлікту. Зауважив тільки, що вони з дружиною провели бесіду з Варею, адже вона чудово володіє українською і повинна усвідомлювати, що блог краще вести рідною мовою.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!