Ніно Катамадзе має намір перебратися жити в Україну: як до цього рішення поставилися чоловік і син співачки

Ніно Катамадзе – безстрашна грузинка. Торік вона приїжджала зі своїм колективом у Київ і давала концерт у метро. Цьогоріч співачка знову виступила у Києві, але вже не ховаючись під землю. Тепер зірка замислила переїзд до України разом із родиною на ПМП.

Ніно Катамадзе – безстрашна грузинка. Торік вона приїжджала зі своїм колективом у Київ і давала концерт у метро. Цьогоріч співачка знову виступила у Києві, але вже не ховаючись під землю. Тепер зірка замислила переїзд до України разом із родиною на ПМП.

Знаменитість частенько навідувалася до Києва ще у мирні часи. Навіть займала суддівське крісло в талант-шоу “Голос країни”. Коли почалася повномасштабна агресія з боку росіян, Ніно не злякалася і продовжила виступати на українських теренах.

Ніно Катамадзе планує поселитися в Києві

Музичний колектив підтримав солістку, сказавши, що виступатимуть навіть там, де це неможливо зробити. Улітку 2022 року Катамадзе з квартетом виступали просто в метро, висловлюючи підтримку українцям. Тоді спеціально сповільнювали рух потягів, щоб вони не заважали проведенню концерту. А коли залунали “Чорнобривці”, сама співачка й глядачі не стримали сліз.

Подібна поведінка росіян співачці добре знайома, адже вони й два шматки Грузії встигли останніми роками відкусити. Під час другої російсько-грузинської війни у 2008 році Ніно якраз народила дитину. Сину було всього 3 місяці. Найперше окупанти ізолювали грузинів від інформації, що надходить ззовні. Не було можливості навіть сповістити батькам, що у них з’явився онук.

У Грузії Ніно Катамадзе вважають опозиціонеркою

Сам тому грузинська зірка створила благодійний фонд для підтримки українських дітей, що потерпають від війни. Внески у нього збирають зі всієї Грузії. Нині Катамадзе відмовилася від концертів у росії. В рідній Грузії їй теж не дають можливості виступати, записавши ім’я зірки в чорні списки.

Тож Ніно з чоловіком Давидом і 14-річним Ніколасом серйозно думає над тим, як перебратися жити в Україну, де можна дихати вільно попри ведення бойових дій.

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.