Серіальна сестра Зеленського Катерина Кістень розповіла про стосунки з донькою Дмитра Харатьяна: “Ми з нею”

Відома українська актриса у нещодавньому інтерв'ю висловилась про стосунки з донькою скандально відомого російського актора та затятого прихильника російського режиму Дмитра Харатьяна

Катерина Кістень, відома українська актриса, давно завоювала популярність серед своїх шанувальників. Українська авдиторія познайомилась із зіркою на телеекранах та театральній сцені. Нині професійна діяльність актриси дещо призупинилась, втім Катерина Кістень, як і всі її колеги, не втрачає надії та продовжує робити свою справу й допомагати тим, хто цього потребує.

Нещодавно зірка дала інтерв’ю для української журналістки Аліни Доротюк. У розмові з нею Катерина Кістень розповіла чимало цікавих речей, серед яких – розповідь про стосунки з Олександрою Харатьян, донькою одіозного російського актора. Нагадаємо, що нині 39-річна Олександра перебуває за межами росії. Вона займається волонтерством і благодійністю на користь України.

Донька одіозного Дмитра Харатьяна Олександра
Донька одіозного Дмитра Харатьяна Олександра

Аліна Доротюк поцікавилась, чи правда, що Катерина Кістень нині дружить з Олександрою Харатьян. Українська актриса не стала приховувати правди й у відповідь на запитання журналістки зазначила, що товариських стосунків у неї з донькою російського актора немає, втім вони декілька разів зустрічались.

“Ми не приятелі, ми з нею бачились декілька разів, тому що вона працює в центрі, куди я в перший раз потрапила, коли потрапила до Швеції. І ця людина, яка мене влаштувала. Вона взагалі-то багато зараз організовує і курсів для українців, і майстер-класів… Вона була тією людиною, яка мене прийняла на курси. Так ми з нею і познайомились”, – розповіла Катерина Кістень та пригадала, що тоді Олександра Харатьян навіть запрошувала її на акторські курси.

Українська актриса підсумувала, що знає цю людину та спілкується з нею, втім мова не йде про надзвичайно близькі дружні стосунки.

Катерина Кістень розповіла про стосунки з донькою Харатьяна
Катерина Кістень розповіла про стосунки з донькою Харатьяна

Що відомо про Дмитра Харатьяна

Майже 10 років тому, після анексії Криму та початку бойових дій на Сході України, скандально відомий російський актор підписав листа на підтримку дій російського президента путіна в Україні. Крім того, актор є фігурантом бази “Миротворець” за незаконний перетин окупованого Криму. За підтримку кремлівського режиму та відкриту пропаганду на Дмитра Харатьяна наклали санкції, а Латвія заборонила акторові в’їзд до країни.

Популярне

Схожі статті

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.