Нинішня теща Дмитра Гордона могла б стати лікаркою чи актрисою, але не склалося: “Тато заборонив зніматися”

Дмитро Гордон вирішив поспілкуватися зі своєю тещею Інною Бацман, щоб прояснити питання, які останнім часом мусуються в інфопросторі довкола особистості жінки.

Дмитро Гордон вирішив поспілкуватися зі своєю тещею Інною Бацман, щоб прояснити питання, які останнім часом мусуються в інфопросторі довкола особистості жінки.

Народилася Інна Миколаївна в Чугуєві на Харківщині. Мама викладала біологію в школі, тато був учителем фізкультури.

Інна Бацман погодилася розповісти своєму зятю Дмитру Гордону про своє життя

Бабуся й прабабуся жінки українки. Є в родині татарська, білоруська та єврейська суміш, але пані Інна вважає себе повноцінною українкою. Олеся – єдина донька в родині Бацманів. Мама в неї вклала всю душу, а тепер обожнює трьох рідних онуків, та і з рештою дітей зятя Дмитра Гордона вона змогла знайти спільну мову.

Сама жінка закінчила школу з золотою медаллю і мріяла стати лікаркою. Крові не боялася і могла надати домашнім першу медичну допомогу. Тож намагалася стати студенткою Полтавського медінституту. Але склала вступний екзамен на “четвірку”, тому забрала документи, адже інші предмети не готувала. Наступного року склала перший іспит на “п’ятірку” й пройшла в Харківський інститут громадського харчування.

Інна Бацман має лише одну доньку Олесю, хоча тричі виходила заміж

Замолоду пані Інна мала шикарну косу, і всі цікавилися, як вона витримує, і чи волосся не тягне. Одного разу в трамваї підпилий чоловік навіть почав цілувати волосся дівчини. А інший чоловік із фотоапаратом підійшов і запропонував зніматися в кіно. Інна з подругою поїхали з ним, і Бацман пройшла проби.

Вона мала грати роль сліпої дівчини з довгою косою і їхати зніматися до Криму. Але тато категорично заборонив доньці брати участь у подібному дійстві, тож з акторською кар’єрою довелося розпрощатися.

Дмитро свого тестя не застав. Чоловік раптово помер від інфаркту раніше. Гордон бачив тестя лише на фото. Молодик свого часу закохався в Інну першим, а вже потім привчив до себе. У шлюбі народилася донька Олеся. Але пара розлучилася. Перша дружина товаришувала з наступними жінками свого чоловіка. Вона й сама після розлучення двічі виходила заміж.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".