Тарас Тополя розповів, як готується до концерту в Ялті: “Близько 10 тисяч квитків продано”

Тарас Тополя з гуртом "Антитіла" анонсував великий концерт американськими містами, який планує завершити в Ялті. Виступ у Криму хлопці запланували на 23 серпня 2024 року. Він має відбутися на ялтинському стадіоні "Авангард" у переддень святкування Дня Незалежності України.

Тарас Тополя з гуртом “Антитіла” анонсував великий концерт американськими містами, який планує завершити в Ялті. Виступ у Криму хлопці запланували на 23 серпня 2024 року. Він має відбутися на ялтинському стадіоні “Авангард” у переддень святкування Дня Незалежності України.

Тарас Тополя перебував у війську парамедиком

Навідавшись до Жені Яновича в програму “20:23” військовий парамедик розповів, що на концерт в Ялті продано вже близько 10 тисяч квитків. Це при тому, що стадіон вміщує лише 7 тисяч осіб. Тож, напевно, доведеться давати два концерти поспіль.

Антитіла зібралися дати концерт в Ялті

Перед Ялтою “Антитіла” проїдуть з піснями Америкою, Австралією та Новою Зеландією. Хлопці цілий рік не виступали, оскільки перебували на передовій. Коли ж врешті вийшли звідти, дали закритий концерт у Львові. Виступили ще й в Чернівцях та Ужгороді.

Продано вже близько 10 тисяч квитків

Звісно, збирати таку кількість людей в одному місці в нашій країні нині дуже небезпечно. А за кордоном під час виступу вже точно нічого не прилетить. То можна користуватися моментом й збирати гроші на різні потреби в однойменний благодійний фонд “Антитіла”.

Трек про дрони “Мій сокіл” гурт випустив не випадково. Музиканти збирають гроші на крила, які здатні нищити техніку й живу силу ворога. Українці можуть пограти в комп’ютерну гру з такою ж назвою, де керуватимуть віртуальними дронами і знищити якомога більше русні. 70% зібраних від цього коштів йде на допомогу ЗСУ.

Батальйон, в якому служив Тополя, взяв на себе зобов’язання допомагати дітям, які залишилися сиротами, бо їхні татусі поклали голови на передовій. Тож частина виручки від концертів буде йти саме на цих 45 хлопчиків й дівчаток – на нинішні потреби, відпочинок й подальше навчання.

Популярне

Схожі статті

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.