Каменських розповіла про ставлення до того, що навколо Потапа в’ється купа жінок: “Темпераментна і ревнива”

Відома українська співачка Настя Каменських у новому інтерв'ю для Маші Єфросиніної зізналась, якою вона є в стосунках зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком

Настя Каменських, відома українська співачка, нещодавно дала інтерв’ю для журналістки Маші Єфросиніної. Знаменитість розповіла про свій характер у стосунках, а зокрема прокоментувала ревнощі. Артистка детально розповіла про те, чи ревнує вона свого чоловіка Потапа до інших жінок та як впливає її темпераментність на взаємини з коханим.

Так, у розмові з Єфросиніною знаменитості пригадали випадок, коли колишня підопічна Олексія Потапенка GIP C звинуватила його в домаганнях. Журналістка поцікавилась у своєї гості, чи не зачепила її ця історія та чи не хотілось їй публічно поставити на місце жінку, яка намагається осоромити її чоловіка.

Настя Каменських прокоментувала чутки про домагання її чоловіка
Настя Каменських прокоментувала чутки про домагання її чоловіка

Артистка чесно зізналась, що вона ніколи не бажала встрягати в публічні сварки та скандали з хейтерами чи колегами. Машу Єфросиніну здивувала така відповідь, адже вона була впевнена, що Настя Каменських “темпераментна і ревнива”. Зірка зазначила: що стосується першої риси характеру, то темпераментність в ній і точно присутня, втім ревнощів у стосунках із чоловіком точно немає.

“Боже, [я] абсолютно не ревнива. Абсолютно. Слухай, у нас відносини тільки на довірі, ти що? Масік, подивися на це, – звернулась Каменських до Єфросиніної та вказала на себе, – я дуже самодостатня жінка, дуже шкода, що ти думала про мене, що я ревнива”.

Крім того, додала відома українська співачка, вона б могла створити цілий влог про те, як правильно жінкам поводитись зі своїми чоловіками. Настя Каменських зазначила, що їм потрібно давати абсолютну волю. Коли чоловік відчуває повну свободу, впевнена співачка, він ніколи її не обере.

Настя Каменських висловилась про стосунки з чоловіком
Настя Каменських висловилась про стосунки з чоловіком

Нагадаємо, що ще минулого року в мережі почали активно обговорювати ймовірне розлучення відомої української співачки Насті Каменських та її чоловіка Олексія Потапенка. Знаменитості довго мовчали, втім врешті-решт розвіяли всі чутки й зазначили, що їхні стосунки нічого не зруйнує.

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".