Настя Каменських розповіла, як ставиться до “походеньок” її чоловіка Потапа: “Я абсолютно не ревнива”

Українська співачка Настя Каменських впевнена, що її чоловік Потап навіть не заглядається на інших жінок. Артистка вважає, що такій розкішній жінці як вона неможливо зраджувати.

Українська співачка Настя Каменських вперше за 1,5 роки вирішила дати велике інтерв’ю Маші Єфросиніній, де відповіла на весь хейт, що доносився до неї за останній час, розповіла про свій стан під час війни, а також про стосунки з чоловіком. Як відомо, останні півроку в Мережі активно ширяться чутки про те, що Потап і Каменських розлучаються. Їх більше не бачать разом на світських заходах, а в Мережі вони не публікують спільних фото. Ситуація загострилася, коли колишня підопічна Потапа публічно звинуватила репера в розпусних діях і в тому, що начебто репер обіцяв їй кар’єру через ліжко.

В інтерв’ю Єфросиніній Каменських вперше розповіла про своє відношення до цієї ситуації і відповіла, як зараз складаються її відносини з чоловіком.

Настя Каменських розповіла, як ставиться до походеньок її чоловіка Потапа
Настя Каменських розповіла, як ставиться до походеньок її чоловіка Потапа

Так, Настя Каменських заявила, що лише посміялася, почувши про звинувачення її чоловіка.

Це було для мене дуже смішно, якщо чесно

, – сказала співачка.

Каменських впевнена, що колишня підопічна Потапа таким чином просто вирішила нагадати про себе і привернути до себе увагу публіки.

Більше того, Настя запевняє, що вона абсолютно не ревнива, а все через те, що вона дуже самодостатня і вважає себе красунею.

Слухай, у нас відносини тільки на довірі, ти що? Масік, подивися на це, – звернулась Каменських до Єфросиніної та вказала на себе, – я дуже самодостатня жінка.

Настя Каменських прокоментувала чутки про домагання її чоловіка
Настя Каменських розповіла, як ставиться до походеньок її чоловіка Потапа

Також Каменських додала, що її чоловіка завжди оточувало багато дівчат-фанаток і вона ніколи його не ревнувала.

Ну він же в чоловічому колективі був, де вони їздили.. там же дівчат-фанатів було ну дуже багато. Я абсолютно не ревнива

, – запевняє Каменських.

При цьому співачка не приховує, що ніколи не тримала свого чоловіка і Потап знає, що на його місце є дуже багато охочих чоловіків. Навіть зараз, коли Каменських набрала зайву вагу, вона вважає себе розкішною і привабливою жінкою.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.