Влад Яма за океаном думає про поповнення в родині: залишилося вмовити первістка на сестричку чи братика

Хореограф Влад Яма виїхав з України з початком повномасштабної агресії росії, прихопивши дружину й сина. Кілька днів родина провела в Західній Європі, а потім переїхали за океан, в Америку.

Хореограф Влад Яма виїхав з України з початком повномасштабної агресії росії, прихопивши дружину й сина. Кілька днів родина провела в Західній Європі, а потім переїхали за океан, в Америку.

З собою забрали й улюблену собаку Ламу. Білосніжна дівчинка найперше за всіх адаптувалася в далині від дому. Для неї головне, що господарі поряд. Щоправда, англійською поки вивчила зовсім не багато команд.

Влад Яма з дружиною Ліліаною вирішили народити донечку

Батьки чесно розповіли сину Леону, що в Україні відбувається війна, але запевнили, що вона обов’язково завершиться нашою перемогою. Хлопчик погоджувався, але мріяв, щоб вони якомога скоріше повернуться додому, і він піде у перший клас до вчительки, в якої проходив підготовку. На жаль, перебування в США для родини затягнулося. Леон ледь не щодня запитує тата, коли вони повернуться назад.

Спочатку Леон Яма мріяв про сестричку, а тепер хоче братика

Оскільки через війну багато дітей в Україні залишилися сиротами. Тому Влад і Ліліана обговорили тему усиновлення та дійшли спільного висновку, що хочуть мати ще власну дівчинку, а краще двох.

Леон хоч і зростає егоїстом, бо йому дістається вся любов батьків, але теж брав участь у плануванні родини. Років зо 3 тому хлоп’я висловило бажання мати сестричку, щоб її охороняти. Та час минає, і його погляди змінилися. Тепер первісток Ям хоче мати братана, адже з ним можна гратися і ділитися своїми конструкторами й іншими іграшками.

Леону 7 років, а він уже відчуває в собі серйозні задатки вчителя. Навіть тата научає, як правильно танцювати брейк-данс. Тому й хоче мати молодшого брата, щоб давати йому уроки життя.

Популярне

Схожі статті

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!