Дружина Тищенка розповіла, чому її чоловік-депутат під час війни їздив відпочивати у Таїланд: “Робоча поїздка”

Не так давно народний депутат Микола Тищенко потрапив у скандал після того, як його було помічено на відпочинку у Таїланді. Та його молода дружина Алла Барановська запевняє, що у Таїланді Тищенко не відпочивав, а працював.

У січні 2023 року депутата Миколу Тищенка було звільнено з з посади заступника голови фракції “Слуга Народу” та виключено з партії після того, як він “засвітився” на відпочинку у Таїланді. Сам Микола Тищенко майже не коментував цю ситуацію. А ось його молода дружина Алла Барановська, яка напереродні дала велике інтерв’ю Раміні Есхакзай, розповіла, що насправді відбулося за її версією.

Дружина Тищенка розповіла, чому її чоловік-депутат під час війни їздив відпочивати у Таїланд
Дружина Тищенка розповіла, чому її чоловік-депутат під час війни їздив відпочивати у Таїланд

Так, Алла запевняє, що у Таїланд її чоловік поїхав не відпочивати, а налагоджувати дипломатичні стосунки. За словами Алли, всі у “Слузі народу” знали про відрядження Тищенка і надали йому необхідні документи для робочої поїздки.

Мій чоловік отримав офіційний дозвіл на виїзд. Стефанчук, Арахамія знали куди і навіщо їде мій чоловік. Вони самі відправили його туди налагоджувати дипломатичні відносини.  Він не був десь там на морі в Таїланді, яне була з ним. Це була робоча поїздка, про яку знали всі члени фракції. Він займався своєю роботою, він не відпочивав.

, – запевняє Алла Барановська.

Дружина Тищенка розповіла, чому її чоловік-депутат під час війни їздив відпочивати у Таїланд
Дружина Тищенка розповіла, чому її чоловік-депутат під час війни їздив відпочивати у Таїланд

Варто відзначити, що Давід Арахамія публічно звільнив Тищенка за цю поїздку в Таїланд. Керівник фракції “Слуга народу” написав про звільнення Тищенка на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни. Тому готуємо ряд кадрових рішень — звільнення Миколи Тищенка

, – написав Давід Арахамія.

Дружина Тищенка запевняє, що не розуміє, чому так трапилося з її чоловіком і чому той же Арахамія заявив, що не знав про поїздку Тищенка до Таїланду.

Можна задати ще раз їм це питання, що вони казали. Це їх справа, чому вони так сказали і так зробили. Я рада, що всі були щасливі з цього виключення. Я видихнула. Все! Зараз він не у фракції “Слуга народу”. Які ще питання?

, – міркує дружина Тищенка.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.