Дружина Тищенка розповіла, чому її чоловік-депутат під час війни їздив відпочивати у Таїланд: “Робоча поїздка”

Не так давно народний депутат Микола Тищенко потрапив у скандал після того, як його було помічено на відпочинку у Таїланді. Та його молода дружина Алла Барановська запевняє, що у Таїланді Тищенко не відпочивав, а працював.

У січні 2023 року депутата Миколу Тищенка було звільнено з з посади заступника голови фракції “Слуга Народу” та виключено з партії після того, як він “засвітився” на відпочинку у Таїланді. Сам Микола Тищенко майже не коментував цю ситуацію. А ось його молода дружина Алла Барановська, яка напереродні дала велике інтерв’ю Раміні Есхакзай, розповіла, що насправді відбулося за її версією.

Дружина Тищенка розповіла, чому її чоловік-депутат під час війни їздив відпочивати у Таїланд

Так, Алла запевняє, що у Таїланд її чоловік поїхав не відпочивати, а налагоджувати дипломатичні стосунки. За словами Алли, всі у “Слузі народу” знали про відрядження Тищенка і надали йому необхідні документи для робочої поїздки.

Мій чоловік отримав офіційний дозвіл на виїзд. Стефанчук, Арахамія знали куди і навіщо їде мій чоловік. Вони самі відправили його туди налагоджувати дипломатичні відносини.  Він не був десь там на морі в Таїланді, яне була з ним. Це була робоча поїздка, про яку знали всі члени фракції. Він займався своєю роботою, він не відпочивав.

, – запевняє Алла Барановська.

Дружина Тищенка розповіла, чому її чоловік-депутат під час війни їздив відпочивати у Таїланд

Варто відзначити, що Давід Арахамія публічно звільнив Тищенка за цю поїздку в Таїланд. Керівник фракції “Слуга народу” написав про звільнення Тищенка на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни. Тому готуємо ряд кадрових рішень — звільнення Миколи Тищенка

, – написав Давід Арахамія.

Дружина Тищенка запевняє, що не розуміє, чому так трапилося з її чоловіком і чому той же Арахамія заявив, що не знав про поїздку Тищенка до Таїланду.

Можна задати ще раз їм це питання, що вони казали. Це їх справа, чому вони так сказали і так зробили. Я рада, що всі були щасливі з цього виключення. Я видихнула. Все! Зараз він не у фракції “Слуга народу”. Які ще питання?

, – міркує дружина Тищенка.