“Колишній” Мішиної Євген Кот розповів про скандали з колегами і всиновлення дитини: в родині буде “котик”

Чому Євген Кот не поряд з тими, хто боронить свій край, з ким із зіркових колег він не став би навіть вітатися та коли в його родині з'явиться маленький "Котик". Про все це читайте у наступному матеріалі.

Євгена Кота, нині українського хореографа, режисера-постановника узнали та полюбили одразу, як побачили у якості учасника шоу “Танцюють всі!”. Участь у “Танці з зірками 6” у 2019 разом з партнеркою Ксенією Мішиною дала старт успішній кар’єрі талановитого артиста. Окрім іншого, також  завдяки шаленій підтримці телеглядачів, Євген згодом розкрився як режисер-постановник номерів для шоу “Х-фактор” і “Україна має талант” на телеканалі СТБ, як актор першого плану 3d-шоу “Барон Мюнхгаузен” і “Вартові мрій” та як суддя проєкту “Україна має талант” 2021 році.

Євген Кот та Ксенія Мішина
Євген Кот та Ксенія Мішина. Хореограф розповів про стосунки з колегами

Та згодом його популярність дещо згасла. Більше того, на тлі сьогоденних подій дехто закидає артисту питання, чому він досі не в лавах тих, хто боронить країну.

Справа в тому, зізнається Євген, що всупереч його бажанню служити в армії, через серйозні професійні травми, чоловік вважається обмежено придатним до служби.

Про це та інше Євген розповів не так давно в інтерв’ю.

Плани та мрії. Над чим зараз працює зіркове подружжя.

Що стосується творчої діяльності зірок, то ні Євген, ні його дружина Наталія Татарінцева  не збираються полишати улюблену справу. Зараз вони створюють власний проект, за задумом якого вони, зібравши команду однодумців-професіоналів, будуть проводити концерти. Причому Євген планує приймати участь в ньому не тільки, як режисер, а й як соліст в парі з дружиною. Концепція та програма вже готові, тому після  репетицій влітку, в осени артисти відправляться в тур Україною.

Відносини з колегами.

Євген не розкрив прізвищ учасників проекту, але в ньому, з всім відомих причин, точно не буде ні Дмитра Дікусара, ні Влада Ями. На запитання з ким би з цих двох колег Євген не став би вітатися, артист відповів, що привітався би з обома, хоча з Дмитром він спілкується і зараз, а з Ямою ні. Геть інше ставлення у Євгена до Тетяни Денисової. Вона, хоч і вважається першою викладачкою хореографії Євгена, на думку танцівника, не заслуговує поваги, як людина, яка замовчує події в Україні та розвернула свою діяльність в росії.

Дмитро Дікусар, Влад Яма, Тетяна Денисова
Євген Кот розповів про стосунки з Дмитром Дікусарм, Владом Ямою, Тетяною Денисоввою

Коли заявиться в родині маленький “Котик”

Також доволі відверто Євген з Наталією розповіли про свої плани стосовно майбутньої дитини. З їх слів, хоча колись вони старанно “працювали” над цим питанням, результату не сталося. І раптом прийшло розуміння: мати дитину, завести її не можна, вона повинна прийти. Тому подружжя, очікують на прихід маленького “Котика” та серйозно розмірковують над усиновлення дитинки.

Євген Кот з дружиною Наталією Татарінцевою
Євген Кот з дружиною Наталією Татарінцевою. Подружжя розповіло про всиновлення дитини

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.