39-річна телеведуча Яніна Соколова не показує свого бойфренда: “Я поки що не відчуваю, що цей час настав”

Широкий загал надзвичайно спантеличила новина про розлучення Яніни Соколової з Володимиром Литвином. Родина з двома дітьми видавалася ідеальною. З'ясувалося, що й хороші люди розлучаються. Тепер же відома блогерка знову шокує шанувальників, адже не хоче зізнаватися, хто насправді полонив її серце.

Широкий загал надзвичайно спантеличила новина про розлучення Яніни Соколової з Володимиром Литвином. Родина з двома дітьми видавалася ідеальною. З’ясувалося, що й хороші люди розлучаються. Тепер же відома блогерка знову шокує шанувальників, адже не хоче зізнаватися, хто насправді полонив її серце.

Телеведуча не довго сумувала наодинці після припинення шлюбу з банкіром. Яніна зізнається, що має бойфренда, з яким збирається будувати нові стосунки, але не бажає розповідати бодай якісь деталі нового роману:

“Кому це цікаво? Я не знаю, просто на даному етапі мені не хотілося б говорити про особисте життя. Я поки що не відчуваю, що цей час настав”.

Обранцем Яніни став не Андрій Хливнюк

Про колишнього чоловіка молодичка жодним поганим словом не прохопилася. Навпаки висловила впевненість, що вони продовжать спілкуватися як друзі, адже їм слід разом розв’язувати питання виховання двох синів – Миколи й Мирона, які нині перебувають у Польщі разом із бабусею.

Багато чуток раніше ходило навколо стосунків Соколової з Андрієм Хливнюком. Яніна оприлюднила світлину, де вони з лідером “Бумбоксу” вечеряють при свічках. Далі люди додумали все самі. Словам Соколової, що вони просто друзі, а вечеряли після інтерв’ю у барі за відсутності світла, особливо ніхто не повірив.

Обранцем Яніни став не Валерій Харчишин

Чимало поєднувало телевізійницю і з іншим представником шоубізу – Валерієм Харчишиним. Згодом з’ясувалося, що жодної романтики не було. Лідер гурту “Друга ріка” має іншу кохану, а з Соколовою вони разом працювали над важливим соціальним проєктом, пов’язаним з онкологічними хворими.

Отже, доведеться перебувати в невіданні щодо нового обранця телеведучої. Сподіватимемося, що настане час, коли вона сама нам усе розповість.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.