Тетяну Лазарєву витіснили з рідної країни: гумористка поселилася в Іспанії і не повернеться на батьківщину

Росіянка Тетяна Лазарєва погодилася поспілкуватися з українським блогером Славою Дьоміним. Складається враження, що по ходу розмови гумористка не раз пошкодувала про це необачне рішення.

Росіянка Тетяна Лазарєва погодилася поспілкуватися з українським блогером Славою Дьоміним. Складається враження, що по ходу розмови гумористка не раз пошкодувала про це необачне рішення.

Спочатку Слава говорив з жінкою українською, і вона не зовсім розуміла суть питань. Потім ведучий перейшов на російську, та Тетяні усе одно не подобалися його гострі закиди стосовно росіян, адже особисто вона чимало допомагає українцям.

Тетяна Лазарєва у 2022 році була тренером на Лізі сміху

Попри те, що Лазарєва у відкриту виступила проти чинної російської влади, була визнана на батьківщині іноагенткою та залишилася без роботи на телебаченні, вона все одно продовжує любити рідну країну. Тож порозумітися з Дьоміним їй було дуже складно. Врешті якось дійшли компромісу, і підписники каналу “Слава+” дізналися, як нині живе популярна кавеенниця з Новосибірську.

У свої 56 років телезірка, на жаль, залишилася у розбитого корита. Нині пані Тетяна змушена була покинути власне житло у москві, перебратися до Іспанії і винаймає там квартиру. На початку війни Лазарєва продала дачу і нині проїдає ці гроші. За місяць доводиться витрачати близько 2 тисяч євро. Повертатися до росії жінка не планує, навіть якщо там кардинально зміниться влада.

Тетяна Лазарєва з Михайлом Шацем досі одружені, хоча не живуть разом

З чоловіком Михайлом Шацем вони побралися чверть віку тому. І хоча не оформили розлучення, але нині не живуть разом. Колишній Лазарєвої перебуває в Ізраїлі, де проводить час доволі весело, зокрема, відвідує паради ЛГБТ. Тетяна з Михайлом нині спілкуються виключно для розв’язання питань, пов’язаних із дітьми.

Щоправда, троє дітей подружжя вже виросли. Батьківської турботи потребує хіба що найменша донька Антоніна, якій днями має виповнитися 17 років. Дівчина вже практично самостійна і навіть переросла маму в зрості.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.