Олена Зеленська зізналася, що майже не бачить чоловіка і живе окремо від нього: “Не можемо дозволити собі”

Перша леді України Олена Зеленська дала інтерв'ю ізраїльській газеті, де розповіла не лише про війну в Україні, а й про те, як вона вплинула на її сімейне життя з Президентом України Володимиром Зеленським.

21 червня вийшло інтерв’ю першої леді України Олени Зеленської ізраїльському виданню The Jerusalem Post. Дружина Президента розповіла про те, як Ізраїль допомагає Україні, як проходить її день, а також поділилася подробицями свого сімейного життя у військовий період. Так, Олена Володимирівна зізналася, що весь час, поки йде війна, вона з чоловіком живе окремо. Володимир Олександрович задля своєї безпеки ночує у власному кабінеті, а Олена Зеленська після робочого дня повертається додому, до дітей. Варто відзначити, що двоє дітей Президента не виїжджали за кордон і весь час війни вони знаходяться в Україні. Старша Олександра є студенткою першого курсу українського ВНЗ, а молодший Кирило – навчається у школі.

Дети Зеленского учатся в частной столичной школе
Як виглядають діти Олени і Володимира Зеленських

Також в інтерв’ю перша леді зізналася, що практично не бачиться зі своїм чоловіком-президентом і, якщо пощастить, вона може з ним побачитись на обіді під час робочого дня. Про якісь спільні вихідні, чи розваги навіть не йде мова.

Ніхто з нас зараз не може дозволити собі дозвілля чи розваги

, — сказала Олена Зеленська.

Також Олена Зеленська розповіла, як зазвичай проходить її день. Так, перша леді вважає, що зараз її життя мало чим відрізняється від життя середньостатистичної українки.

Олена Володимирівна розповіла, що її день починається з перегляду новин. Далі перша леді йде на роботу в офіс, де крім постійних інтерв’ю і перемовин з західними партнерами, займається ще й такими проєктами, як програма психічного здоров’я, допомога жертвам сімейного насилля та інше.

Олена Зеленська зізналася, що майже не бачить чоловіка і живе окремо від нього

До слова, Олена Зеленська з перших днів отримання статусу першої леді України почала активну роботу і обрала для себе декілька направлень: культурну дипломатію, зміну системи харчування у школах, а також рівні права для всіх українців.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.