Олег Винник зізнався, що не соромиться того, що втік з України через війну: “Для чого знати, хто куди виїхав”

Олег Винник вперше за час повномасштабної війни в Україні дав інтерв'ю і відповів на всі питання, які так хвилюють українців. Чому співак втік до Німеччини і чи відчуває він провину – далі в матеріалі.

Олега Винника, який колись був одним із найвідоміших артистів України, зараз називають зрадником і втікачем. Співак повністю зник з інфопростору від початку повномасштабної війни в України. Було відомо лише те, що артист виїхав до Німеччини.

Нещодавно артист вирішив дати перше за 1,5 роки інтерв’ю і пояснити свою позицію та розповісти, що з ним відбувалося весь цей час. Інтерв’ю з Винником вийшло на Ютуб-каналі “КРП” 23 червня.

Олег Винник зізнався, що не соромиться того, що втік з України через війну
Олег Винник зізнався, що не соромиться того, що втік з України через війну

У відвертій розмові з журналісткою Вікторією Курочкою Олег Винник зізнався, що виїхав з України 26 лютого 2022 року вже після початку повномасштабної війни в Україні. Чоловік не вбачає у цьому проблеми і вважає, що не важливо, хто і коли виїжджав з країни, а важливо лише те, що конкретна людина зробила для України.

Я виїхав 26-го числа і вивозив з собою дуже багато людей. Я мав поїхати туди, де я завжди робив і роблю всі свої пісні. Так сталося, що всі пісні були написані у Німеччині і тут зроблені. Я буду вдячний всім, хто мене зрозуміє.

Питання, для чого ми маємо знати, хто, коли і куди виїздив? Важливо, хто, що робить. Для того, щоб допомагати – треба заробляти.

, – міркує в інтерв’ю Винник.

Олег Винник зізнався, що не соромиться того, що втік з України через війну
Олег Винник зізнався, що не соромиться того, що втік з України через війну

Також співак зізнався, що ображається на те, що його називають зрадником, адже він себе таким не вважає. Також артист пояснив, чому він повністю зник з інфопростору і не виходив на зв’язок з прихильниками.

Я ніколи зрадником не був. Виходь до людей, не виходь.. Що я буду доводити? “Тримайтеся, ми переможемо?”, чи як? У мене спитають: “Олеже, ти де?”, а я в Берліні. І як? хтось мене буде розуміти і слухати?

, – каже Винник в інтерв’ю.

При цьому співак запевняє, що фінансово допомагає українській армії і мріє про перемогу не менше, ніж інші українці.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.