Покажіть свої кишені: Винник звинуватив українських зірок у тому, що вони наживаються на благодійних концертах

Чи не найбільша інтрига в українському шоу-бізнесі за останні півтора року - куди пропав Олег Винник? Виїхав за кордон? Втік від війни? Хворіє? Чому мовчить? Нещодавно Олег дав розгорнуте інтерв'ю, де відповів на всі ці запитання.

Зокрема, Винник торкнувся теми допомоги української армії, яка так давно хвилює українців. Артист емоційно відреагував на тему українських зірок, які їздять у благодійні тури Європою і збирають кошти для армії:

“Якщо я запитую тих людей, які їздять в тури: виверніть свої кишені та покажіть скільки ви даєте на ЗСУ, – думаєш хтось показав?”

Натомість Винник не їздить у концертні тури, адже щоб поїхати в тур, потрібно багато грошей віддати організаторам, заплатити за готелі, костюми, заплатити всій концертній команді і т. д. Зекономлені гроші Олег віддає напряму на ЗСУ і вони значно допомагають бійцям на фронті. Олег поділився, що не схвалює концертні тури зірок під час війни:

“В нашій країні це перша така жорстока війна, яка називається “знищення нашої країни”. І їздити по світу та показувати який я красивий чи некрасивий, і на цьому заробляти собі бали – ніколи не дозволю і не буду на це все закривати очі”.

Інтерв'ю Олега Винника
Інтерв’ю Олега Винника

Винник розповів, що ще до війни перебував у довгому концертному турі, де заробив чималі гроші, які, “слава Богу не встиг витратити”, тож всі віддав на потреби тим, хто зараз цього найбільше потребує, вочевидь, маючи на увазі українську армію. “Є речі, які ти не можеш собі дозволити, коли ти повинен рятувати (людей), коли тебе просять” – зазначив Олег.

“Все, що я заробив в Україні – я віддав. Це не малі кошти. І я навіть не знаю де таке в світі є, щоб ти віддавав все”

– зізнається Винник. Проте додає, що і зараз має змогу заробляти гроші та проблем із цим наразі немає, але лише зараз він почав відчувати ціну кожної копійки, яка могла б рятувати чиїсь життя.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.