Олег Винник зізнався, що виїхав з України 26 лютого 2022 року і вивіз з собою багато людей: “Правда має бути”

Відомий український співак Олег Винник вперше зізнався, що покинув Україну 26 лютого 2022 року і вивіз з собою людей. В інтерв'ю він детальніше про все розповів.

Після початку повномасштабного російського вторгнення Олег Винник зник з медіапростору та навіть перестав спілкуватись з прихильниками в Мережі. Пізніше стало відомо, що він виїхав до Німеччини і займається там своїм здоров’ям, а також керує благодійним фондом “Вовчиця”, який закуповує автомобілі для ЗСУ.

Не зважаючи на це, публіка була здивована і обурена мовчанням артиста, який колись вважався одним з найпопулярніших в Україні. Півтора року знадобилось Олегу Виннику, щоб нарешті висловитись і розповісти, де він був весь цей час, де знаходиться зараз, чому не виступає на благодійних концертах та що з його здоров’ям.

Олег Винник зізнався, що виїхав з України 26 лютого 2022 року і вивіз з собою багато людей
Олег Винник зізнався, що виїхав з України 26 лютого 2022 року і вивіз з собою багато людей

В інтерв’ю з Вікторією Курочкою на Ютуб-каналі “КРП”, яке вийшло 23 червня, співак вперше зізнався, що в Німеччину виїхав вже під час війни і зупинився в Берліні, де як виявилось живе з 2000 року. Журналістка прямо спитала, як і коли Олег Винник виїхав з України. Він відповів дуже розпливчасто:

Мабуть це у всіх на першому місці, цікавить ця тема. Рано чи пізно, все рівно ми всі будем знати про всі ці речі, я маю на увазі про того, хто є на виду у людей. Знову ж таки, питання – для чого ми це маємо знати, хто коли куди виїздив?

Врешті він сказав, що перетнув кордон 26 лютого – через два дні після початку повномасштабної війни. Також артист відмітив, що вивозив тоді з собою дуже багато людей.

Вікторія поцікавилась, хто ці люди:

Все рівно правда має бути і вона буде. Сім’ю Олександра Горбенка, свого друга

, – відповів Олег.

Олег Винник зізнався, що не соромиться того, що втік з України через війну
Олег Винник зізнався, що виїхав з України 26 лютого 2022 року і вивіз з собою багато людей

Горбенко в минулому був продюсером Винника, однак в 2023 році вони юридично завершили співпрацю. Як виявилось, зі скандалом. За словами Олега, Олександр був йому дуже близькою людиною, він вважав його братом, але між ними пробігла чорна кішка. В подробиці конфлікту Винник особливо не вдавався, як і завжди.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.