“Я полюбив людину”: Олег Винник вперше розповів про найважчі стосунки у своєму житті, які нещодавно розірвав

Нещодавно Олег Винник нарешті з'явився в інформаційному просторі та дав велике інтерв'ю, де розповів про війну, виїзд за кордон, хворобу, а також про свої робочі стосунки з продюсером.

Близько місяця тому стало відомо, що Олег Винник та його продюсер Олександр Горбенко призупинили співпрацю одне з одним. Зараз же сам співак вирішив розставити всі крапки над і. Винник розповів, що Олександр був йому як брат, вони дружили сім’ями і були дуже близькі. Олег зізнається, що Горбенко був не продюсером, а радше його партнером. Ймовірно між чоловіками стався конфлікт, який перекреслив всю їх багаторічну дружбу.

Олег пригадав один момент під час переписки з Горбенком. Під час перепалки Олег написав йому “А тут, брате, ти мене образив”, на що Олександр відповів, що ніякий він йому не брат і він це собі придумав. Це було жорстоко, зізнався Винник, і єдине, чим зміг йому відповісти, це назвати Горбенка не зовсім адекватною людиною.

Розповів Олег і про питання авторства пісень. Раніше Горбенко натякав, що всі старі пісні Винника належать йому і його компанії. На що Олег категорично заперечив і сказав, що всі пісні – власність співака, більш того вони застраховані. Артист офіційно розірвав контракт з продюсером, і в документі зазначено, що після його підписання жодна зі сторін не має одне до одного претензій. Винник заявив, що за всі пісні буде боротися, адже вони – його власність. Юридично чоловікам немає що ділити, зізнається співак, а от по-людськи – мабуть є. Олег зізнається, що іноді досі не вірить у те, як змінилося відношення до нього з боку Олександра. В листопаді минулого року артист заявив в очі продюсерові, що не йому визначати кого “ставити на паузу”.

Інтерв'ю Олега Винника
Інтерв’ю Олега Винника

Нагадаємо, співпраця Винника та Горбенка тривала з 2006 року, яка переросла, зі слів Олега, у “братерські відносини”. Співак є хрещеним батьком Олександра. У 2016 році Горбенко під час інтерв’ю розповідав про те, наскільки вони з Олегом близькі по духу і після кількох годин зустрічі “таке враження, що виросли разом”. Зараз же, як і творчій співпраці, так і братерським відносинам між чоловіками, схоже, остаточно настав кінець.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.