39-річний Даніель Салем розлучається з дружиною: ходять чутки, що заради на рік молодшої Тіни Кароль

Щойно було оприлюднено інформацію про розлучення Даніеля Салема з дружиною після 17 років шлюбу, широкий загал став шукати жінку, заради якої телеведучий покинув родину. І кандидатура на вільне серце чоловіка відразу ж знайшлася – це Тіна Кароль, яка 10 років тому поховала чоловіка.

Щойно було оприлюднено інформацію про розлучення Даніеля Салема з дружиною після 17 років шлюбу, широкий загал став шукати жінку, заради якої телеведучий покинув родину. І кандидатура на вільне серце чоловіка відразу ж знайшлася – це Тіна Кароль, яка 10 років тому поховала чоловіка.

Даніель Салем прожив із дружиною Марією 17 років

В мережі можна знайти чимало підтверджень їхнім тривалим, хоча, можливо, й не романтичним стосункам. Так, народна артистка, коли сиділа в тренерському кріслі шоу “Голос країни”, назвала Салема “с*кс-символом проєкту”, чим надзвичайно спантеличила Дана Балана. Окрім цього співачка подарувала підрозділу, в якому Даніель захищає Україну, крутезний пікап.

Даніель Салем подякував Тіні Кароль за подарований підрозділу пікап

Раніше в інтерв’ю ресторатор завжди підкреслював, що муза має бути одна, і це завжди дружина. А тепер, коли шлюб розвалився, настала черга знайти нову музу. Салем розповів, що рішення про розлучення вони з Марією прийняли ще до початку активної фази війни. Але потім він пішов у військо й було не до формальностей. Тепер же пара затіяла судову тяганину.

Сам чоловік називає причиною розладу в сім’ї шалені ревнощі, причому з обох сторін. Восьмирічній донечці Санті-Луні вони поки не говорять про своє рішення. Мама з дівчинкою мешкають за кордоном. Даніелю дали місячну відпустку в армії і, оскільки Санта якраз перебуває на канікулах, то приїхала відвідати татуся. Вони радісно обійнялися на вокзалі, адже не бачилися протягом довгих 465 днів.

Невже Даніель Салем тепер буде з Тіною Кароль?

Коли в Салема поцікавилися, чи вільне його серце, він сказав, що у ньому є Луна та Україна, а кохання нині не на часі. Та, швидше за все, чоловік лукавить, адже він став першим, кому Тіна презентувала свій альбом “Красиво”. Але довго мовчав про це, допоки Кароль сама не прохопилася.

Тіну й Даніеля можна побачити разом, коли закупаються у “МакДональдзі”, а в програмі “Зірковий шлях” вони сповістили глядачам, що “народилися в один день і будуть разом”.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.