Лайма Вайкуле. Сучасна розповідь співачки про своїх колишніх колег Аллу Пугачову та Софію Ротару

За радянських часів естрадними зірками велетенського масштабу вважали трьох співачок: Аллу Пугачову, Софію Ротару та Лайму Вайкуле. Зараз вже важко сказати, чи суперничали ці поп-діви тоді між собою. Можливо. Але, у будь якому разі, роки та померкла слава примирили їх.

Як зараз живуть зірки естрадного Олімпу радянських часів Алла Пугачова, Софія Ротару та Лайма Вайкуле. Цікаво подивитися на це питання через призму думки Лайми Вайкуле, яка більш з трьох останнім часом виходить на публіку.

Алла Пугачова та Лайма Вайкуле

Алла Пугачова та Лайма Вайкуле
Алла Пугачова та Лайма Вайкуле

Ще у молоді роки ці дві співачки потоваришували між собою та пронесли свою дружбу через роки, тому коли на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна за публічну незгоду з цим фактом внесли в так званий список іноагентів, коли почалося цькування самої Пугачової і вона змушена була покинути все та переїхати з родиною у Ізраіль, Лайма однією з перших встала на захист подруги.

В одному з інтерв’ю Вайкуле сказала, що Алла Пугачова, як артистка, людина та музикант на першому місці в росії. Що свого часу і сама Вайкуле, а, особливо, Пугачова, принесли неймовірну купу грошей в країну, тому Лайма засуджує нищівне ставлення росіян до Пугачової та знецінення її заслуг.

Подруги продовжують спілкуватися і по сьогодні. Не так давно вони зустрічалися на концерті Вайкуле в Ізраїлі. Доречи, Максима Галкіна та Аллу Пугачову публіка на концерті зустрічала бурхливими оплесками.

Софія Ротару та Лайма Вайкуле

Софія Ротару та Лайма Вайкуле
Софія Ротару та Лайма Вайкуле

Приводом для пліткувань стосовно відносин Лайми та Софії Ротару завжди слугував той факт, що Ротару ніколи не приймала участі у фестивалях, які організовувала Вайкуле. Але чи так це насправді? Лайма категорично заперечує це і каже, що дуже любить Софію Михайлівну. Більш того,  хоч і дуже рідко, але спілкується з нею і хвилюється про те, як зараз живе вже немолода українська зірка. А що до участі Ротару у фестивалях, то запрошення Ротару отримувала кожного разу.Так що відсутність на них Ротару, то не є питання неприязні співачок між собою або особистого смаку Вайкуле.

Алла Пугачова та Софія Ротару

Алла Пугачова та Софія Ротару
Алла Пугачова та Софія Ротару

На одному з інтерв’ю у Лайми спитали стосовно відношень колишніх поп-дів Алли Пугачової та Софії Ротару. Тема суперництва між ними колись  не давала спокою їхнім фанатам.

На це Лайма відповіла, що це все вигадки їхніх прихильників і не більше. Слави вистачало на всіх.

Популярне

Схожі статті

Улюблений рецепт усіх італійців! Вперше бачу таке ніжне тісто: вологий і дуже смачний сирний пиріг

Сирний пиріг за цим рецептом виходить нереально ніжним, повітряним і дуже смачним. При цьому готується він дуже просто з доступних продуктів.

Цукор не додаю і кладу багато зелені: мій ходовий рецепт солоних сирників, які виходять смачніші за звичайні

Солені сирники з зеленню стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. Для тих, хто не любить солодке, цей варіант приготування стане чудовою та смачною альтернативою.

Цей сімейний десерт просто тане в роті: ніжний і ароматний яблучний пиріг. Весь секрет в особливому тісті

Усі ми любимо смачну випічку, без гарного десерту важко уявити затишний вечір. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт манного пирога з яблуками, який сподобається кожному з першої спроби.