Павло Зібров у скрутні часи спирається на молоду жінку, яку любить, та звати її не Марина: хто ця красуня

Популярний український співак Павло Зібров завжди дає дужі відверті інтерв'ю про свої почуття, здоров'я, родину. Після тривалого мовчання співак нещодавно знову поділився розповіддю про те, як він живе та хто підставив своє плече, коли співак був у скрутному становищі.

Колись дуже популярний український співак напередодні подій лютого 2022 року якось зник зі сцени та публічного простору.

Річ у тому, що Зібров щойно перехворів на ковід, як прийшла нова біда. Хвороба, обстріли, бездіяльність- все це дуже негативно вплинуло на співака. А тут ще впала у депресію його кохана дружина, яка завжди була для нього опорою не тільки у повсякденному житті та побуту, а й організації його творчої діяльності.

Звісно, розповідає Павло, як чоловік, він зібрався, почав діяти, але депресія не полишала і його. Величезне спустошення в душі йому допомогла подолати рідна та улюблена донька Діана.

Павло та Діана Зіброви
Павло та Діана Зіброви

Діана завжди була для співак цілим всесвітом та величезною гордістю. Ще у 2020 році в своєму Instagram коли донька стала обличчям січневого номеру журналу L’officiel Baltics співак писав “…Моя гордість, моя кохана донечка…Діана така сама працьовита та талановита, як і ми з Маринкою”

Павло та Діана Зіброви
Павло та Діана Зіброви

Особливу підтримку від донечки Зібров відчув чи не в саму скрутну години свого життя. Всі організаційні питання діяльності батька дівчина взяла на себе, направила батькові думки на те, щоб він почав працювати з молоддю, а не зациклювався на старих піснях. Як каже сам співак, він не хоче відставати від молодих.

І от уже Зібров у новому амплуа: бере під свій патронат Анну Трінчер та співає з нею дуетом. Приймає участь разом з молоддю в проекті “Блокпост шоу”, співає онкохворим військовим та дітям, які втратили все. Так що, як каже співак: “Депресію скасовано” завдяки улюбленій донечці.

Павло Зібров з Анною Трінчер та у студії "Сніданку"
Павло Зібров з Анною Трінчер та у студії Сніданку

А ще Павло Зібров мріє про весілля своєї доньки. Напередодні 2022 року Діана збиралась одружитися з Андрієм Іщенко- українським співаком, але зі зрозумілих причин цю подію скасували. Та, як тільки настане перемога, весілля обов’язково відбудеться і режисером його стане сама наречена.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.