Олексій Суханов не спілкується з батьками-росіянами: “Вдячний їм за те, що народився й усвідомив важливі речі”

Олексій Суханов працював на різних московських телеканалах і був ведучим не лише розважального контенту, але й вів новини. У квітні 2012 року переїхав до Києва, міцно закріпившись на каналі "Україна". Спочатку спілкувався у ток-шоу "Говорить Україна" російською мовою, згодом опанував українську.

Олексій Суханов працював на різних московських телеканалах і був ведучим не лише розважального контенту, але й вів новини. У квітні 2012 року переїхав до Києва, міцно закріпившись на каналі “Україна”. Спочатку спілкувався у ток-шоу “Говорить Україна” російською мовою, згодом опанував українську. Нині перебрався на канал “1+1”.

Тепер Олексій змушений переховуватися від ракетних атак своїх земляків у надійному місці. Звісно, йому страшно, як і кожній нормальній людині. Тому рятується валеріанкою. Аналізуючи історичний шлях колись рідної країни, Суханов певен – росіяни ніколи не роблять висновків і повторюють одні й ті ж помилки протягом віків. Українці мають навчитися жити, не зважаючи на сусідню країну.

Олексій Суханов не спілкується з батьками й колишньою дружиною

Батьки телеведучого залишилися в росії. Рідні люди з часом стали для нього абсолютно чужими людьми. Він не може дійти компромісу з мамою і татом через політичні питання. Знімаючи інтерв’ю з людьми, які втратили своїх близьких, дивлячись в очі дітей, що постраждали від російської агресії, Суханов дійшов висновку – всіх, хто нині має російський паспорт і підтримує агресію країни-терористки, для нього не існує. Тому спілкуватися з батьками й колишньою дружиною він не збирається. Олексій зробив виключення лише для бабусі й дідуся й певен, що вони нині пишаються його поведінкою.

Телеведучий переймається долями героїв своєї програми.

Обговорювати особисте життя чоловік вважає нині не на часі. Він перебуває у цивільному шлюбі й поки що не збирається оформлювати стосунки офіційно. Олексій виступає за узаконення одностатевих шлюбів, оскільки певен, що людина має кохати кого хоче, а суспільство не вправі це забороняти.

Працювати Суханов збирається, допоки буде потрібний глядачу. А старість мріє зустріти у власній квартирі в Юрмалі, спокійно милуючись морськими хвилями.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.