Олена Зеленська прокоментувала стосунки зі своїм чоловіком і президентом: “Між нами величезна прірва”

Перша леді України та чинна дружина українського президента Володимира Зеленського висловилась про їхні стосунки. Олена Зеленська зазначила, що між ними – прірва

Не так давно перша леді України дала інтерв’ю для українського ЗМІ “РБК-Україна”. Олена Зеленська обговорила з журналістами чимало цікавих питань, серед яких, зокрема, були стосунки та спілкування з чоловіком, чинним президентом Володимиром Зеленським, у часи повномасштабної війни. Перша леді висловилась про те, що розмови щодо її впливу на чоловіка є значним перебільшенням.

Так, Олена Зеленська пригадала розмови, коли українці говорили, ніби вона є чи не найголовнішим радником президента. У реальності перша леді займається зовсім іншими справами. Журналістка поцікавилась у першої леді, чи правдивими є розмови про те, що вона істотно впливає на державні процеси, а її чоловік навіть може звертатись до неї за порадами. Олена Зеленська зазначила, що джерела, від яких інтерв’юерка дізналась про таке, явно хотіли зробити їй комплімент.

Олена Зеленська також зазначила, що вона, звісно, впливає на певні сфери державного внутрішнього устрою. Так, наприклад, зазначила перша леді, вона може ініціювати ті чи інші проєкти в освітній, гуманітарній або соціальній сферах. Все, що стосується серйозних питань національного рівня, не в її компетенції.

Олена Зеленська розповіла про вплив на свого чоловіка та стосунки з ним
Олена Зеленська розповіла про вплив на свого чоловіка та стосунки з ним

“По-перше, я б не могла дати йому експертну пораду – між нами величезна прірва у знаннях, які має він зараз і які я могла б йому додати”, – прокоментувала Олена Зеленська та додала, що вважає абсолютно недоречним радити щось чоловікові-президентові, на якого покладена велика відповідальність.

Крім того, зазначила Олена Зеленська, вони навіть не обговорюють теми державних процесів вдома. Перша леді зазначила, що вони з чоловіком можуть проговорити питання, що хвилюють усіх українців, але це не виходить за рамки звичайної подружньої дискусії, в якій вони – не перша леді та президент.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.