Олена Зеленська вперше розповіла, де і на кого вчиться її 18-річна донька: обрала серйозну професію

18-річна донька Президента України Олександра Зеленська у 2022 році закінчила школу і стала студенткою. Де і на кого вчиться дівчина – далі у матеріалі.

Володимир і Олена Зеленські – батьки двох дітей. Старшій Олександрі зараз 18 років, а молодшому Кирилу – 10. В ті часи, коли Володимир Зеленський був відомим в Україні коміком і актором, його донька встигла засвітися на телеекрані.

Тоді 11-річна Олександра з’явилася на шоу “Розсміши коміка. Діти” і вразила глядачів та суддів своїми жартами.

Олександра Зеленська на розсміши коміка
Олександра Зеленська на розсміши коміка

Зараз дівчині 18 років. Олександра не веде соціальних мереж і уникає медійності. Тож публіка і не знає, як зараз виглядає дівчина. Останні знімки Олександри, які є в Мережі, зроблені більше чотирьох років назад і там вона ще підліток.

Хоча Олена Зеленська не поділилась деталями стосовно того, у якому саме ВНЗ навчатиметься її старша донька, вона потішила шанувальників новинами про вступ Олександри Зеленської
Олена Зеленська вперше розповіла, де і на кого вчиться її 18-річна донька

Відомо, що в минулому році Олександра Зеленська закінчила школу у Києві. Тоді перша леді України в інтерв’ю зазначила, що її донька ще обирає спеціальність, на якій вона хоче навчатися. Та з одним вона визначилась: Олександра вирішила здобувати вищу освіту в Україні, а не за кордоном.

Нещодавно Олена Зеленська дала інтерв’ю для “РБК-Україна”, де розповіла про своє життя під час війни, стосунки з чоловіком-Президентом, а також заговорила про дітей. Так, в цьому інтерв’ю Олена вперше розповіла, на кого вчиться її донька. Виявилося, Олександра вчиться на юриста.

За словами першої леді, донька довго не могла визначитися з професією і подавала документи відразу на декілька спеціальностей. В кінцевому результаті дівчина вирішила обрати юридичний.

Зеленська не приховує, що повністю схвалює вибір своєї доньки.

Мені здається, що обрала вдало, тому що я дивлюся на неї – їй подобається і це їй заходить… Сподіваюся, що вона продовжить цей свій шлях.

, – зазначила Олена.

Також Зеленська зізналася, що вступити на юридичний запроновували дочці саме вона з чоловіком. Та Олена запевняє, що не тиснула на доньку, а лише підштовхувала її до правильного рішення.

У якому саме місті та у якому університеті вчиться Олександра, Олена Зеленська уточнювати не стала в цілях безпеки. Та жінка запевнила, що навчальний заклад знаходиться в Україні.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.