Олена Зеленська вперше розповіла, де і на кого вчиться її 18-річна донька: обрала серйозну професію

18-річна донька Президента України Олександра Зеленська у 2022 році закінчила школу і стала студенткою. Де і на кого вчиться дівчина – далі у матеріалі.

Володимир і Олена Зеленські – батьки двох дітей. Старшій Олександрі зараз 18 років, а молодшому Кирилу – 10. В ті часи, коли Володимир Зеленський був відомим в Україні коміком і актором, його донька встигла засвітися на телеекрані.

Тоді 11-річна Олександра з’явилася на шоу “Розсміши коміка. Діти” і вразила глядачів та суддів своїми жартами.

Олександра Зеленська на розсміши коміка

Зараз дівчині 18 років. Олександра не веде соціальних мереж і уникає медійності. Тож публіка і не знає, як зараз виглядає дівчина. Останні знімки Олександри, які є в Мережі, зроблені більше чотирьох років назад і там вона ще підліток.

Олена Зеленська вперше розповіла, де і на кого вчиться її 18-річна донька

Відомо, що в минулому році Олександра Зеленська закінчила школу у Києві. Тоді перша леді України в інтерв’ю зазначила, що її донька ще обирає спеціальність, на якій вона хоче навчатися. Та з одним вона визначилась: Олександра вирішила здобувати вищу освіту в Україні, а не за кордоном.

Нещодавно Олена Зеленська дала інтерв’ю для “РБК-Україна”, де розповіла про своє життя під час війни, стосунки з чоловіком-Президентом, а також заговорила про дітей. Так, в цьому інтерв’ю Олена вперше розповіла, на кого вчиться її донька. Виявилося, Олександра вчиться на юриста.

За словами першої леді, донька довго не могла визначитися з професією і подавала документи відразу на декілька спеціальностей. В кінцевому результаті дівчина вирішила обрати юридичний.

Зеленська не приховує, що повністю схвалює вибір своєї доньки.

Мені здається, що обрала вдало, тому що я дивлюся на неї – їй подобається і це їй заходить… Сподіваюся, що вона продовжить цей свій шлях.

, – зазначила Олена.

Також Зеленська зізналася, що вступити на юридичний запроновували дочці саме вона з чоловіком. Та Олена запевняє, що не тиснула на доньку, а лише підштовхувала її до правильного рішення.

У якому саме місті та у якому університеті вчиться Олександра, Олена Зеленська уточнювати не стала в цілях безпеки. Та жінка запевнила, що навчальний заклад знаходиться в Україні.