Зіркові подружжя шоу-бізнесу. Історії знайомств Олени Кравець, Ольги Сумської та інших зі своїми коханими

Серед широкого загалу часто панує думка, що з нашого життя зникла романтика. Тим більше, її немає серед зірок шоу-бізнесу. Але чи так це насправді?

Давайте подивимося на питання романтичних стосунків серед зірок телеекрану на прикладі деяких щасливих у шлюбі пар.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська з ностальгією згадує, як у 1991 році знайшла на своєму столику у гримерці шоколадне серце з запискою: “Приходь до мене, я з’їм тебе, як ти цей шоколад”.

Тоді Ольга зрозуміла: вона кохає Віталія Борисюка. На той час актриса була заміжня і мала доньку. Та це не стало перешкодою коханцям на шляху до свого щастя. Через 20 з лишнім років життя підтвердило правильність їх вибору. Подружжя щасливе і сьогодні, про що свідчать їхні фото.

Ольга Сумська та її чоловік
Ольга Сумська та її чоловік

Олена та Сергій Кравець

Ця і понині щаслива пара одружилася у 2002 році. А до того вони багато років просто дружили,навчались, грали у КВН. І от, як то кажуть, “до грались”. Між ними закрутився роман, результатом якого став шлюб та троє дітей: донька Маша та двійники Катя та Ваня.

Олена Кравець з родиною
Олена Кравець з родиною

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Більше 25 років у шлюбі Руслана з Олександром. А починалась їх історія з того, що Руслані знадобилась професійна порада звукорежисера. Хтось порадив їй звернутися саме до Олександра. З того й почалися спочатку ділові, а потім й романтичні стосунки, які тривають і сьогодні.

Руслана Лижичко зі своїм чоловіком
Руслана Лижичко зі своїм чоловіком

Маша Єфросініна та Тимур Хромаєв

Марія Єфросініна познайомилась зі своїм чоловіком випадково у кіоску, де обидва щось хотіли купити. Цей випадок став для пари доленосним. Цього року виповниться 20 років, як пара побралась. Подружжя виховує спільних дітей доньку та сина.

Марія Єфросініна зі своїм чоловіком
Марія Єфросініна зі своїм чоловіком

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.