Український Біллі Мілліган: комік Юрій Великий розповів, як у його голові уживаються Зеленський з Лукашенко

Українська Одеса- це місто, де гумор буквально є культом. Там народилося та зросло чимало видатних гумористів, коміків, пародистів та письменників: Ільф та Петров, Михайло Водяний, Михайло Жванецький, коміки "Маски-шоу". І ось зараз до цієї плеяди додався Юрій Великий.

Артист жартує, що Великий він не через манію величі, а через своє прізвище. Але насправді, його гумор, який з кожною пародією стає буквально народним, здається, і справді робить його великим пародистом. Принаймні, вже зараз  глядачі називають його королем пародії.

Король пародії

Юрій Великий та його персонажі
Юрій Великий та його персонажі

Політики всіх мастей, перелякані росіяни, які втікають з Криму, загони бабусь, що загрожують Байдену… Сотні облич та характерів якимось чином уживаються в голові артиста. Втім, немає сенсу перелічувати  персонажі, які створив Юрій.

Але є одна роль, до якої артист готувався не один місяць. Це пародія на екс-лідера “Кварталу 95”, сучасного Президента України Володимира Зеленського.

Взагалі перед Юрієм з самого початку стояло питання, чи варто пародіювати Президента України. До того ж для Юрія Зеленський був свого часу творчим наставником, завдяки якому Великий отримав величезний досвід. Коли артист покинув Комедійний дует “Брати Шумахери” і став працювати у студії “Квартал 95” артисту було легко спостерігати за Зеленським- артистом: копіювати його жести, міміку, голос. Тому пародію створити було згодом не складно, а от написати жарти про цю людину виявилось набагато складніше.

І все ж таки, після тривалих сумнівів, Юрій визначився, жартувати потрібно, але не образливо. Для того, щоб зрозуміти наскільки цей жарт є коректним, зі слів артиста, він змушує себе включати свій власний “саморедактор”, або звертатися за критикою до колег та співавторів.

Юрій Великий в ролі Президента
Юрій Великий в ролі чоловіка Олени Зеленської

Чи настільки геніально Великий перетворюється в Володимира Зеленського, дружина останнього не підтверджує, але й не спростовує, а от у нещодавньому інтерв’ю каналу “1+1” артист із задоволенням згадував, що навіть коли він у ролі Зеленського виступає перед військовими, бувають моменти, коли дехто з глядачів з віддалених рядів і справді не одразу розуміє, хто перед ними.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.