“Він у мене гуморний”: Олег Винник вперше підтвердив, що має сина, який давно живе у Німеччині

Відомий український музикант Олег Винник нещодавно дав інтерв'ю для каналу "Крупним планом". Знаменитість, зокрема, висловився про свого єдиного сина

Олег Винник, відомий український музикант, став чи не головним героєм усіх скандалів. Після початку повномасштабної війни знаменитість раптово зник із соціальних мереж, залишивши своїх шанувальників без відповідей на численні запитання. Втім, нещодавно артиста почав потроху повертатись в інформаційний простір, а почав своє повернення з відвертого інтерв’ю для YouTube-каналу “Крупним планом”.

Під час розмови з журналісткою Вікторією Курочкою знаменитість, зокрема, висловився про своє особисте життя. Знаменитість зізнався, що в нього є дружина – Таїсія Сватко, його бек-вокалістка, а також прокоментував усі чутки щодо свого єдиного сина. Артист зазначив, що в нього і дійсно є дитина, яка давно мешкає у Німеччині. У новому інтерв’ю Олег Винник зізнався, яким зростає його сина.

Так, за словами зіркового батька, Веніамін Винник – дуже гуморний хлопець, який вміє “підколоти” свого батька. Олег Винник зазначив, що ні він, ні його кохана дружина навіть уявити не могли, що їхня дитина стане такою. Втім, додав артист, у родині склались доволі гармонійні та позитивні взаємини.

Олег Винник висловився про свого єдиного сина, який живе у Німеччині
Олег Винник висловився про свого єдиного сина, який живе у Німеччині

Слід зазначити, що під час інтерв’ю знаменитість також висловився й про те, чому не розповідає про свого сина та не показує його фотографії. Олег Винник зазначив, що він не має бажання, аби його дитину переслідували та ставили йому занадто багато питань, намагались дізнатись щось про його батька. Співак натякнув, що син такого терпіти не буде, адже він має достатньо сили, аби постояти за себе.

Журналістка Вікторія Курочка також зазначила, що син Олега Винника і дійсно має доволі міцну будову тіла. Це й не дивно, адже раніше у мережі вже гуляла інформація про те, що Веніамін Винник професійно займається плаванням.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!