Олег Винник відкрився і розповів, чому огороджує свою родину від публічності: “Цей довбаний шоу-біз”

Олег Винник вперше озвучив причину таємничості навколо особистого життя. Співак відверто розповідає про колег та недобросовісних журналістів, які використовували його ім'я заради своїх цілей, про те, чому він змушений був робити все, щоб захистити свою родину

Відомий український співак Олег Винник, який зараз перебуває у Німеччині, досить тривалий час не виходив на публіку та не спілкувався з журналістами, несподівано дав велике інтерв’ю. В ньому він відверто розповідав про багато різних  речей. Серед іншого, він зачепив таку цікаву тему: що або хто змушував співака ретельно приховувати особисте життя.

Український співак Олег Винник
Український співак Олег Винник

Таємничість навколо особистого життя – це заходи безпеки, чи піар-ход?

На запитання журналістки, чому Олег сьогодні вже перестав приховувати сина та дружину, співак відповів, що “зараз не той час, щоб десь, щось не досказати”. Тим не менш, на переконання Винника, все ж таки, “те, що сокровенно, то – табу”.

Співак стверджує, що все життя потерпав від недобросовісних журналістів та колег, які використовували його ім’я та родину у своїх корисних цілях. Для цього вони користувалися його сторінками в соцмережах та викладали неправдиву інформацію, розпускали безпідставні  плітки про його поведінку та орієнтацію. Співак наводить навіть приклади цього неподобства.

Більше того, Олег, не розкриваючи подробиць, дає зрозуміти, що хтось з журналістів зіграв в  фатальну роль в тому, що кілька років тому не стало його мами. Співак каже, що хотів навіть звернутися до суду, але керівництво його каналу попросило цього не робити і Олег тоді погодився: “Мати не повернеться”,- розсудив співак.

Згадав співак і про штук сім замінувань, які хтось створював, мабуть, залякуючи його, і про маніпуляції на темі його хвороби та перебування за кордоном.

“Цей довбаний шоу-біз!”,- з серцем вигукує співак.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.