Олег Винник відверто розповів, без чого не може жити в Німеччині: це “українська” залежність

Про свої звички, пристрасті та цікаві факти зі свого життя розповів популярний український співак Олег Винник у нещодавньому інтерв'ю, яке він дав українській журналістці, знаходячись у Німеччині

Нещодавно популярний український співак Олег Винник, який зараз мешкає у Німеччині та вже тривалий час, як зник з орбіти уваги наших глядачів, дав досить серйозне інтерв’ю про стосунки з колегами, журналістами, з прихильниками його творчості та з недоброзичливцями.

Разом з тим, знайшлося місце в інтерв’ю і жарту, і самоіронії співака.

Залежність, про яку співак охоче розповідає

На запитання журналістки, чи є в Олега залежність, співак серйозно відповідає: “Так” і, як справжній артист, витримавши коротку паузу, з посмішкою зізнається, що дуже залежить від сала. Здивував? Та ні, бо Олег справжній українець родом з Черкаської області.

Олег Винник розповідає про власні смаки
Олег Винник розповідає про власні смаки

Як справжній українець, він мальовничо прийнявся описувати, яке шикарне сало лежить у нього зараз у холодильнику. Це сало привезла йому у Німеччину та сама журналістка на прохання співака. Вона майже ризикувала, коли провозила національний продукт через кордон. Олег прийнявся жартома запевняти дівчину, що якби щось сталося через сало, то він обов’язково врятував би і її, і сало. Тому що в самого Олега колись також був подібний випадок. Він також віз кілограмів 5-6 так званого “генеральського” сала з України у Німеччину і німці мало не затримали його. Але ту смакоту він віз, мабуть, для себе, тому німці, теж не абиякі поціновувачі сала, поставились до нього з розумінням.

Далі Олег мрійливо уявив собі, як під чарочку, яку наллє йому кохана дружина, він, нарешті, поласується салом.

До слова, зачепив співак і тему прихильності до випивки та зізнався, що випити може, але ніколи не переходячи межі. А серед напоїв віддає перевагу пиву.

Олег також розповів чи спілкується він у Німеччині з співгромадянами. Тісного контакту, каже Олег, ні з ким не підтримує, а з тими, хто впізнає його на вулиці, коли він виходить до крамниці, вітається, якщо людина не проявляє нав’язливості. А в іншому випадку може й не зізнатися, а вдати з себе іноземця. Втім, артист одразу ж вибачився перед прихильниками за такий вчинок.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.