Сергій Притула розповів про переписку з Андрієм Молочним з “Файна Юкрайна”: “Марічка і Антон розвелися”

Відомий український телеведучий і волонтер Сергій Притула обговорив в інтерв'ю позицію Андрія Молочного, з яким колись працював на зйомках скетч-шоу "Файна Юкрайна".

Гуморист Андрій Молочний був резидентом “Камеді Клаб Україна”, знімався у головній ролі в комедійному серіалі “Файна Юкрайна” разом з Сергієм Притулою, однак ще до повномасштабного російського вторгнення він проявив себе як зрадник і українофоб. Вже давно Молочний живе і працює в росії.

Сергій Притула в інтерв’ю “Українській правді” прокоментував вчинки і слова екс-колеги. Телеведучий розповів, що спілкуватися з Андрієм перестав одразу як закінчилися зйомки “Файна Юкрайна”. Притула відмітив, що саме працювалося з Молочним чудово, однак все зовсім інакше в людських стосунках:

Працювалося з ним напрочуд добре, тому що людина вочевидь мала і талант, і хороше почуття гумору, і відзначався великою працездатністю. Але за межами знімального майданчика це була дещо інша історія, тому в принципі шляхи розійшлися в 2010 влітку, коли ми закінчили зйомки “Файни Юкрайни”. В Андрія з’явилось власне бажання піти в індивідуальне плавання. А потім в 11-12 роках були якісь спроби повернути все вспять, але вже тоді Андрій зізнався мені про те, що у мене за спиною були зроблені певні юридичні інсенуації і, м’яко кажучи, я припинив юридично мати будь-який стосунок до проєкту “Файна Юкрайна”, засновником якого я в принципі є

, – розповів Притула.

Сергій Притула розповів про переписку з Андрієм Молочним
Сергій Притула розповів про переписку з Андрієм Молочним

Після цього Молочний почав публічно нести маячню про рідну Україну. Шоумен вважає, що з цього можна було б посміятися, якби не те, що Андрій має велику аудиторію і шанувальників.

Нещодавно у Притули і Молочного відбулась коротка переписка. З неї Сергій дізнався, що у Андрія і його сім’ї були певні проблеми через жартівливий вірш Притули про те, що Марічка і Антон розійшлися. В “Файна Юкрайна” Молочний грав роль Марічки, а Притула – Антона.

Сергій Притула розповів про переписку з Андрієм Молочним
Сергій Притула розповів про переписку з Андрієм Молочним

На думку телеведучого, його екс-колега так і не зрозумів, що проблеми у нього в житті далеко не через віршики. Сергій додав, що не знає, де зараз і чим займається Молочний.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.