“Сторінка перегорнута”: Сергій Притула вперше прокоментував свої романтичні стосунки з Фреймут і Нікітюк

У нещодавньому великому інтерв'ю шоумен та мега популярний телевізійний ведучій Сергій Притула розповів про свої плани на телебаченні та приділив увагу своїм стосункам з колишніми співведучими Ольгою Фреймут та Лесею Нікітюк

Сьогодні Сергій Притула докорінна змінив свою діяльність: з ультра, мега телеведучого він перетворився на волонтера та громадського діяча. Ті обставини, у яких опинилася наша країна, вимагають від нього дій в іншому векторі.

На питання, чи планує Сергій знову стати ведучим на корпоративах чи на телебаченні, він відповів, що ця сторінка в його житті вже перегорнута.  Навіть своєму синові Притула сказав: “Тато з мікрофоном бігати не буде”. Сергій додає, що якщо він вирішив стати голосом України на міжнародній арені, то з минулим, безтурботним життям він покінчив: ” Я сказав собі:  “Чувак, все. Фініш”.

Але чи можна не згадувати тих, з ким було створено стільки феєричних, приголомшливих проектів? Сергій на це сказав, що так, звісно, що такий пласт життя не викреслиш, але він “згадує про це без ностальгії”.

Сергій Притула зі своїми співвідучими
Сергій Притула зі своїми співведучими Нікітюк та Фреймут

Тим не менш, Притула пригадав, як вони з Олександром Педаном та Ольгою Фреймут починали на програмі “Підйом”, як через новаторство їхньої амбіційної трійці змінилося дві групи редакторів і, в результаті, рейтинг програми підскочив “до небес”.

Ольга Фреймут

Сергій Притула та Ольга Фреймут
Сергій Притула та Ольга Фреймут

Доречи, саме з цього проекту почалися плітки про зірковий роман між Сергієм та Ольгою. На прохання інтерв’юера відповісти стосовно їхнього роману, Сергій категорично відмів від себе ці інсинуації. Зараз він навіть абсолютно не спілкується з Фреймут та не має жодних її контактів. Сама ж Ольга не так давно згадувала Сергія у контексті зміни його діяльності: “У нього є все, у нього є телебачення. Навіщо робити експерименти над собою?” Але Притула навіть не став коментувати це питання.

Леся Нікітюк

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк

Ще однією “пасією” Притули свого часу широкий загал називав Лесю Нікітюк, яка прийшла на проект Сергія Притули “Хто зверху” вже після Фреймут. Тому Сергію довелося відповідати на питання, з ким з цих двох жінок йому було комфортніше працювати.

Спочатку Сергій спробував піти від відповіді і сказав, що оскільки шеф-редактором був він і саме він “нарізав” задачі, то треба це питання задати жінкам. Але потім все ж таки зізнався, що “найкрутіша синергія в кадрі” у нього була з Лесею Іванівною (саме так, по – батькові, назвав  він Нікітюк). І, взагалі, вважає Сергій, що Леся була найкращою ведучою програми “Хто зверху” за весь час існування проекту, завдяки щирості та натуральності Нікітюк.

Тобто, треба розуміти, що все що продукувала, так звана, жовта преса, не мало нічого спільного з реальністю.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.