“Це інша гумористична структура”: Притула розповів про “Квартал”, Зеленського та стосунки з “кварталівцями”

У великому інтерв'ю, яке нещодавно дав Сергій Притула, колишній шоумен торкнувся теми своїх стосунків з теперішнім Президентом України Володимиром Зеленським у той час, коли останній ще був керівником студії "Квартал 95" та висловив свою думку про шоу Вечірній квартал сьогодні без Зеленського. Пропонуємо вашій увазі ці доволі відверті спогади та думки

Екстелеведучий, колишній кандидат у депутати та у мери Києва, сьогоднішній волонтер та громадський діяч Сергій Притула поділився в нещодавньому інтерв’ю спогадами про співпрацю з “Кварталом 95” та його тодішнім керівником Володимиром Зеленським.

Він розповів, що з теперішнім Президентом України він знайом з 2001 року. Та пам’ятає команду “Кварталу” тоді, коли вони тільки виходили у півфінал змагання КВК, який проходив у росії: молодих, задиристих, сміливих, у шкіряному одязі. Вони наробили там своїми виступами фурор, а Зеленський був вже тоді серед них лідером і, за словами Притули, “вони тоді на нього молилися, як і зараз”

Як згадує Притула, нібито самому Зеленському керівник КВК Олександр Масляков, або, як назвав його Сергій, “барин”, запропонував залишитись у Москві та інсталюватися в ту систему. Нащо Зеленський відповів, що погодиться на пропозицію, якщо залишиться там разом з усією командою. На наше щастя, така відповідь росіян не влаштовувала. Тому команда вилетіла з КВК та зайняла вільну нішу в українському гумористичному просторі, у якому на той час був певний вакуум. З тих пір зірки “Кварталу” стали відомими серед широкого загалу глядачів. Зеленський не нехтував спілкуватися та фотографуватися з прихильниками, навіть будучи зайнятим або втомленим і саме це, за думкою Притули, є ознакою того, що людина досягла успіху не випадково, а потім, цінуючи свій досвід, закріпилась на верхівці слави.

Якось одного разу Сергій Притула навіть брав участь у “Кварталі”. Це був смішний номер “Клуб самих красивих мужчин України”, в якому, окрім Притули, були Олександр Педан, Юрій Горбунов, Андрій Доманський та Микола Басков. Вів номер сам Зеленський. Але, як згадує Притула, він почував себе не комфортно і, навіть, “білою вороною” тому що був єдиним україномовним артистом серед них. Тим не менш, Сергій погодився виступити, тому що його попросив Зеленський та й концепт номеру йому сподобався.

Володимир Зеленський та Сергій Притула у Кварталі 95
Володимир Зеленський та Сергій Притула у Кварталі 95

На питання, чи відбувся би “Квартал” без Зеленського, Притула однозначно відповів: “Ні”.

“Я думаю, що це можна зараз помітити. Чотири роки, як Олександрович пішов з кварталу, і це вже зовсім інша гумористична структура, яка йшла все нижче і нижче…” І те, що якась частина “Кварталу” пішла з нього, наприклад, Олена Кравець, це наслідок того, що називається “шоу без вожака”, – впевнений Сергій.

По сьогоднішній день Сергій спілкується з Оленою Кравець та Олександром Пікаловим, а  Володимиру Зеленському, як Президенту, Притула побажав привести країну до перемоги.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.