Яку музику слухає президент України: Володимир Зеленський вперше назвав свій найулюбленіший гурт

Чинний український президент у новому інтерв'ю розповів, як відпочиває морально. Володимир Зеленський зізнався, від якого гурту фанатіє та які пісні полюбляє слухати

Відомий український політичний діяч і чинний президент України Володимир Зеленський нещодавно дав інтерв’ю для CNN. Очільник держави відповів на чималу кількість запитань, які стосуються повномасштабної війни в країні, внутрішньої та зовнішньої політики. Втім, як і завжди, коли мова йде про відомих особистостей, публіка цікавиться не лише їхньою професійною діяльністю, але й особистим життям.

У новому інтерв’ю Володимир Зеленський поділився, що проблему постійного робочого стресу він вирішує часом, проведеним із самим собою. Президент зізнався, що полюбляє читати книги, обдумувати ті чи інші речі, а також – слухати музику. Очільник держави зізнався, що зазвичай такі заняття в нього припадають на ранок.

Український президент розповів, що виділяє час на власні потреби та хобі з самого ранку, коли на вулиці ще не чути ані людей, ані звуків великого міста. Володимир Зеленський зауважив, що очистити думки та перезавантажитись йому особливо допомагає музика.

Володимир Зеленський розповів про улюблені заняття та назвав улюблений гурт
Володимир Зеленський розповів про улюблені заняття та назвав улюблений гурт

Не став український президент приховувати й того, які пісні полюбляє. Володимир Зеленський зізнався, що особливо до душі йому творчість гурту AC/DC. Політик зауважив, що чимало композицій з їхнього репертуару припали йому до смаку. Ба більше, за словами Зеленського, що стосується команди AC/DC, то їхня творчість імпонує президентові через їхню особливу енергетику.

Втім, закордонні пісні – це далеко не єдині композиції, які полюбляє слухати президент. Володимир Зеленський зізнався, що йому подобається слухати українські пісні, адже вони написані його рідною мовою. Разом з тим, президент не став уточнювати, які саме хіти та яких виконавців він полюбляє слухати.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.