Учасник “Холостячки-2” Андрій Хветкевич після весілля з колумбійцем розповів про шлюбний контракт: “Це захист”

Андрій Хветкевич, який змагався за серце Злати Огнєвіч у телепроєкті "Холостячка-2", у травні цього року надзвичайно приголомшив широкий загал новиною про весілля з колумбійцем Філіпе. В інтерв'ю Славі Дьоміну тепер уже американець поділився деталями особистого життя.

Андрій Хветкевич, який змагався за серце Злати Огнєвіч у телепроєкті “Холостячка-2”, у травні цього року надзвичайно приголомшив широкий загал новиною про весілля з колумбійцем Філіпе. В інтерв’ю Славі Дьоміну тепер уже американець поділився деталями особистого життя.

Так виглядав Андрій Хветкевич у Холостячці зі Златою Огнєвіч

30-річний Андрій Хветкевич не приховує своєї орієнтації. Ще в підлітковому віці йому потрапив на очі журнал, де розповідалися історії геїв, які надзвичайно приголомшили хлопчика. Він вирішив почати листування з дошки знайомств у виданні, написав, але йому ніхто не відповів.

Злата Огнєвіч відвідала весілля колишнього колегу по шоу в Мексиці

Перший раз інтим із чоловіком в Андрія трапився з цікавості приблизно в 14-річному віці. Хветкевич пішов на концерт у Дніпрі й там познайомився з молодиком. Відразу не втямив, що хоче незнайомець, але трішки випили, і все сталося. Хоча перший досвід він усе ж отримав із дівчиною.

В Америці, на відміну від України, Андрій може вільно йти з чоловіком, тримаючись за руки, і ніхто вслід не стане кидатися образливими словами. Зі своїм партнером в травні Андрій зіграв весілля у Мексиці. Вони одружилися без підписання шлюбного контракту. Хветкевич вважає, що подібні документи укладаються для збереження статків дуже заможними людьми, які, скажімо, володіють мільярдами доларів.

Молодята настільки щасливі, що збираються завести потомство

У нього на рахунку не більше 100 тисяч доларів. Решта грошей вкладені в бізнес в Україні. До війни його хотіли купити за 5 млн доларів. Тепер ціна, напевно, знизилася приблизно до 3 млн.

Подружжя збирається завести дитину, але через російсько-українську війну довелося відкласти це до стабілізації ситуації. Нині бізнес потерпає від зменшення клієнтів і прибутків. Щоб замовити послуги сурогатного материнства, потрібно мати для початку 50 тисяч доларів, та й на утримання і виховання піде чимало грошей. Тож треба мати чітку впевненість у заробітках, щоб приймати таке непросте рішення.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.