Остап Ступка має трьох дітей у чотирьох шлюбах: “Коли воля є, сили немає, коли сила є – волі немає”

55-річний Остап Ступка намагається всіма силами замінити голову родини Богдана Ступку, але це дуже складний процес, особливо в сьогоднішніх реаліях. Мама мешкає окремо, а дітей розкидало по всьому світу. Зібрати усіх до купи практично неможливо.

55-річний Остап Ступка намагається всіма силами замінити голову родини Богдана Ступку, але це дуже складний процес, особливо в сьогоднішніх реаліях. Мама мешкає окремо, а дітей розкидало по всьому світу. Зібрати усіх до купи практично неможливо.

Згадуючи дитинство, Остап каже, що батько був доволі суворим вихователем. Якщо хлопчику хотілося щось отримати, то діяв через Ларису Семенівну. Жінка знала, коли Богдан Сильвестрович перебуває у доброму гуморі й можна звертатися до нього з тим чи іншим питанням.

Остап Ступка не пустив Олексія Суханова до квартири – спілкувалися на сходах

Час минув. Син виріс і пішов у доросле життя. На жаль, такої міцної родини, як у батьків, які прожили 45 років, в Остапа Ступки не вийшло. У 18 років молодик став батьком первістка Дмитрика. Богдан Сильвестрович, напевно, любив онука навіть більше за сина. Батьки перехопили ініціативу й самі виховали Ступку-наймолодшого.

Остап Ступка з дітьми – Богданом, Устиною, Дмитром (у різні роки)

Дмитрові нині 36 років, але дуже теплих стосунків між ним і батьком немає. Вони швидше друзі. Устинці, другій доньці Остапа, 23 роки. Найменшому Богданчику вже 15 років.

Всього в Остапа було чотири дружини. З третьою дружиною Іриною вони прожили 15 років. Розлучення сталося після смерті Богдана Сильвестровича. Але актор запевняє, що смерть батька тут ні до чого. Вони залишилися друзями, адже мають двох спільних дітей.

Молода дружина насварила чоловіка за п’яне ДТП

Нині він із Даринкою. Разом майже 10 років. Жінка дуже переживала через п’яне ДТП Ступки, який перебуваючи напідпитку, у квітні збив людину. Та покидати неврівноваженого чоловіка через це не планує. Остап дуже цінує її ставлення до себе.

Популярне

Схожі статті

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.

Такі часникові пампушки до борщу ви ще не готували: неймовірно пухкі та ароматні. Урвала рецепт у сусідки

Краще тарілочки запашного українського борщу, може бути тільки борщ з часниковими пампушками. Готувати їх просто, а на аромат збігаються навіть сусіди.