Катерина Осадча вперше розповіла, чи повернеться у “Світське життя”: “Це не те, про що ми маємо думати”

Катерина Осадча 17 років поспіль вела програму "Світське життя". І в один момент усього цього не стало. Оскільки ведуча мала чималу аудиторію шанувальників, яка дослухалася до неї, стало зрозуміло, що це можна використати в реаліях російсько-української війни.

Катерина Осадча 17 років поспіль вела програму “Світське життя”. І в один момент усього цього не стало. Оскільки ведуча мала чималу аудиторію шанувальників, яка дослухалася до неї, стало зрозуміло, що це можна використати в реаліях російсько-української війни.

Вже 3 березня 2022 року Катя втямила, що кількість звернень із проханням розшукати загублених родичів просто зашкалює. Так народилася ідея об’єднати їх в один канал, де можна показувати світлини зниклих у горнилі бойових дій людей. Так з’явилися на світ один за одним Телеграм-канал “Пошук зниклих”, сайт, телепрограма “Знайди своїх”.

Катерина Осадча змінила Світське життя на Пошук людей

Над цією проблемою працює чимала команда волонтерів. На сьогодні їх уже сім десятків у різних куточках країни. Осадча є засновникам даного проєкту і його духовним натхненником. Доводиться багато контактувати з міжнародними фондами, державними установами, поліцією, прокуратурою.

На досягнутому ведуча не збирається зупинятися. Вона весь час працює над масштабуванням проєкту. До багатьох тих людей, в яких Катя брала інтерв’ю, вона нині звертається за допомогою.

З 2005 року програма “Світське життя” стала виходити українською мовою, хоча більшість телепроєктів були тоді російськомовними. Але Помаранчева революція надихнула творчий колектив на такий крок.

Каті Осадчій довелося відмовитися від елегантних капелюшків

Відтоді Катя з усіма своїми гостями спілкувалася українською, навіть із тими, хто приїхав до України з рф. На жаль, нині Осадча не може вести мову про шоубіз, творчість чи моду. Якби їй навіть запропонували це зробити, вона б навідріз відмовилася.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.