Віталій Кличко вперше прокоментував особисте життя молодшого брата Володимира: “Хороша новина для українок”

Відомий український спортсмен, громадський і політичний діяч Віталій Кличко у новому інтерв'ю висловився про свого молодшого брата Володимира. Мова йшла про його особисте життя

Віталій Кличко, відомий український боксер і нині мер столиці, вже давно здобув свою популярність. Знаменитість починав разом зі своїм братом Володимиром – разом вони підкорили багато спортивних вершин і досягли неабиякого успіху. Сьогодні зіркові брати пішли з великого спорту та продовжили будувати щасливе життя й кар’єру.

Так, наприклад, Віталій Кличко довго перебував у шлюбі з моделлю та співачкою Наталією Єгоровою. До розлучення зіркові колишні встигли стати щасливими батьками трьох спільних дітей. Нащадки є і в молодшого брата – Володимир Кличко виховує доньку Каю-Євдокію, яка з’явилась на світ у його союзі з американською актрисою Хайден Панеттьєрі.

Довгий час знаменитості зустрічались, готувались до весілля та виховували спільну доньку. В один момент з’ясувалось, що наречена Володимира Кличка має залежність. Панеттьєрі почала лікуватись, а спортсмен забрав свою дитину, аби дозволити колишній коханій встати на ноги й залишити помилки в минулому. Нині актриса “чиста”, втім разом із Кличком вони залишитись не могли.

Як виглядає колишня наречена відомого українського боксера Володимира Кличка
Як виглядає колишня наречена відомого українського боксера Володимира Кличка

Довгий час шанувальники спортсмена могли лише здогадуватись, що в нього на особистому фронті. Знаменитість ніколи не полюбляв афішувати романтичну частину свого життя, тому й фанатам було невідомо, чи зайняте його серце. Всі карти розкрив старший брат Володимира Кличка Віталій. В інтерв’ю для сайту “Бабель” мер Києва зазначив, що серце Володимира – вільне.

Віталій Кличко чесно зізнався, що в особисте життя свого брата не лізе, втім точно знає, що він не перебуває в офіційному шлюбі.

“Про брата я не все, але багато знаю, тому хороша новина для українок: він поки не одружився. Вільна людина”, – повідомив в інтерв’ю Віталій Кличко.

Разом з тим, київський голова не повідомив достеменно, чи зустрічається з кимось його молодший брат або ж взагалі наразі самотній. Хай там як, але навіть така коротка відповідь розставила крапки над “і”.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.