Донька 28-річної тенісистки Еліни Світоліної більше любить морозиво й бабусь, аніж маму: “Я не в пріоритеті”

Спортивне життя тенісистки Еліни Світоліної доволі насичене. Вона весь час пропадає на змаганнях чи тренуваннях. Тож із донечкою доводиться переважно спілкуватися завдяки FaceTime. Нині українка перебуває на Вімблдоні, а її чоловік Гаель Монфіс поки виконує батьківські обов'язки.

Спортивне життя тенісистки Еліни Світоліної доволі насичене. Вона весь час пропадає на змаганнях чи тренуваннях. Тож із донечкою доводиться переважно спілкуватися завдяки FaceTime. Нині українка перебуває на Вімблдоні, а її чоловік Гаель Монфіс поки виконує батьківські обов’язки.

Звісно, чоловіка без жіночої допомоги не залишили. Поряд із ним перебувають відразу дві бабусі маленької Скай. Як свахам з гватемальським та українським менталітетами вдається порозумітися між собою, Еліна не поточила. Натомість зізналася, що донечка більше цікавиться морозивом, аніж спілкуванням із мамою інтернетом. Дитині поки байдуже до маминих перемог, вона й так щаслива у родинному колі.

Допоки мама здобуває перемоги, Скай опікується тато й бабусі

Світоліна здобула перемогу над Ігою Свьонтек у чвертьфіналі. Тенісистка тішиться тим, що в Україні її матчі дивляться багато людей, в тому числі й діти, а значить, відвертаються від сумних думок про війну.

Події в Україні вплинули й на спортсменку. Вона стала морально сильнішою. Тепер на складнощі, які виникають у житті, Еліна дивиться зовсім по-іншому, адже знає, що іноді трапляються набагато гірші речі. А ще у тенісистки надзвичайно зросла мотивація до участі в турнірах Великого шлему.

Мама Еліни Світоліної разом зі свахою допомагає ростити онучку

Сказати по правді, українка навіть не мислила, що зможе здолати першу ракетку світу й опинитися у півфіналі. Тепер ще на крок ближче наблизилася до перемоги у Вімблдоні. До отримання головного трофею залишилося зовсім небагато матчів. На українку чекає зустріч на корті з чешкою Маркетою Вондроушовою, яка вже тремтить і називає Світоліну “супержінкою”.

Популярне

Схожі статті

Чи то вона так добре збереглась, чи він не дуже виглядає: Святослав Вакарчук показав себе поряд з мамою

Лідер української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вразив своїх шанувальників, опублікувавши фото своєї матері: майже 77-річна жінка має чудовий вигляд.

Готую ліниві вареники з сирною начинкою за рецептом моєї бабусі: без додавання борошна. Ідеальне тісто!

Розповідаємо, як приготувати ідеальні палюшки з сиром і зеленню. На смак вони нагадають галушки, а за формою схожі на пальчики. Обов'язково спробуйте!

Чудовий салат, який ніколи не набридне: всього 4 інгредієнти та 10 хвилин. Мій улюблений рецепт з шинкою!

Пропонуємо мега смачний салат швидкого приготування, який вам обов'язково сподобається. Впевнені, що ця закуска стане улюбленою у вашій сім'ї.